Gintama The Final filmen har tjent 1 milliard yen på 16 dage

Gintama: The Final, den nye anime-film baseret på Hideaki Sorachis Gintama manga, har tjent over en milliard yen (58,8 millioner kr) i billetsalg på i de første 16 dage – den hurtigste film i franchisen til at nå den milepæl.

Filmens publikum var 40% mænd og 60% kvindelige og spænder fra de sene teenagere til personer i 30’erne.

Gintama: The Finale havde premiere i Japan den 8. januar.

Filmen er baseret på finalen i den originale manga kombineret med nye historieelementer.

Filmen var nr. 1 i sin premiere weekend og sluttede dermed Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Trains 12 på hinanden følgende weekender på toppen af det japanske billetsalg.

Gintama: The Final film trailer

Kilde

Hell’s Paradise: Jigokuraku manga af Yūji Kaku laves til TV anime

Årets ottende nummer af Shueishas Weekly Shonen Jump-magasin afslørede mandag, at Yūji Kakus Hell’s Paradise: Jigokuraku manga får en TV anime adaption.

Beskrivelse

Gabimaru var engang ophøjet som den stærkeste ninja, men han har ophørt med sit virke og overtræder lovene i sin landsby. Efter at være blevet fanget hævder han, at han ikke har noget tilbage at leve for. På grund af hans overmenneskelige træning har han imidlertid utilsigtet overlevet flere henrettelser, fra forsøg på halshugning til brænding på bålet. Bøddelen Sagiri Asaemon fortæller ham, at han har langvarig tilknytning til livet og sender ham ud på en mission for at vinde sin frifindelse: at finde udødelighedens eliksir.

Hell's Paradise: Jigokuraku manga af Yūji Kaku laves til TV anime

Kilde

IDOLiSH7 anime sæson 3 kommer i år

IDOLiSH7 jubilæumsbegivenheden “/Beginning Next” meddelte søndag, at den tredje IDOLiSH7 anime-sæson løber i to splitsæsoner (kvartaler af året). Den første halvdel af sæsonen får premiere på TV i år.

IDOLiSH7 anime sæson 3 kommer i år

Kilde

Maiko-san Chi no Makanai-san anime begynder til februar

Til sidst i februar begynder en ny serie om to piger, der bor i geisha distriktet i Tokyo. Serien vises på den japanske stats TV-kanal NHK og vi kan også se den på deres internationale side.

Maiko-san Chi no Makanai-san anime begynder til februar

Beskrivelse

Kiyo og Sumire kom til Kyoto fra Aomori-præfekturet og drømte om at blive maiko. Men efter en uventet begivenhed begynder Kiyo at arbejde som fastboende kok i Maiko House. Deres historie udfolder sig i Kagai, geiko og maiko distriktet i Kyoto sammen med deres huskammerat maikoer. Kiyo nærer dem dagligt med sine hjemmelavede måltider, og Sumire stræber mod sin lovende fremtid som en engang-hvert-100-år maiko. Træd ind i den glamourøse Kagai, varm dit hjerte med anekdoter bag kulisserne og Kiyos køkkenepisoder. Hold øje med denne rørende fortælling om 2 barndomsvenner, der løfter hinanden medens de vokser sammen.

Kilde og hvor den kan ses gratis og lovligt

Yubisaki kara no Honki no Netsujō anime serien om hotte brandmænd får en anden sæson

ComicFesta Anime-brandet meddelte mandag, at Yubisaki kara no Honki no Netsujō: Osananajimi wa Shōbōshi, anime-adaptionen af ​​Tanishi Kawanos Yubisaki kara no Honki no Netsujō ~ Kyara Otoko Shōbōshi wa Massugu na Me de Watashi o Idait ~, får en anden sæson med premiere til juli. Den anden sæson har titlen Yubisaki kara no Honki no Netsujō 2: Koibito wa Shōbōshi (Fire From My Fingertips 2: My Lover is a Firefighter).

Brandmands romance manga kommer som anime

Kilde

Kategoriseret i: