Jeg har prøvet at justere mængden af tekst, da folk der vil vide mere alligevel læser kilden, og vil samtidig forsøge at gøre det til en daglig opdatering (hvis muligt) med mere varierende antal nyheder end de fem jeg er gået efter hidtil.

Arifureta anden sæson trailer og info

Den officielle hjemmeside for TV-anime baseret på Ryo Shirakome Arifureta – From Commonplace to World’s Strongest (Arifureta Shokugyō de Sekai Saikyō)  light novel serie afslørede i dag lørdag, at showets anden sæson vil får premiere til januar 2022. Webstedet afslørede også en nøgle illustration og en video.

Tweet med trailer

Illustration

Arifureta anden sæson trailer og info

Kilder

The Faraway Paladin light novels kommer som TV anime til oktober

En hjemmeside åbnede i dag lørdag for at annoncere at forfatter Kanata Yanagino og Illustrator Kususaga Rins Faraway Paladin (Saihate No Paladin) light novel serie inspirerer en TV anime adaption, der vil få premiere til oktober.

Trailer

Beskrivelse

I en by for de døde, længe siden ødelagt og langt fra den menneskelige civilisation, lever et enkelt menneske barn. Hans navn er Will, og han bliver opdraget af tre udøde: den hjertelige skeletkriger, Blood; den yndefulde mummificerede præstinde, Mary; og den gnavne spektrale troldkarl, Gus. De tre propper drengen med kærlighed og lærer ham alt, hvad de ved. Men en dag begynder han at spekulere over: “Hvem er jeg?”
Vil skal løse mysterierne i denne fjerntliggende dødemandens land og lærer om de udødes hemmelige fortider. Han må lære de gode guderss kærlighed og barmhjertighed, og de ondes vanvid og galskab. Og når han ved det hele, vil drengen tage sit første skridt på vejen for at blive en paladin.

“Jeg lovede dig. Det vil tage et stykke tid, men jeg vil fortælle dig alt. Dette er historien om mange heltes død. Det er historien om, hvordan vi døde, og det er grunden til, at du voksede op her.”

Illustration

The Faraway Paladin light novels kommer som TV anime til oktober

Kilder

How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom anime teaser og info

Det officielle websted for TV-anime serien baseret på Dojyomarus How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom (Genjitsushugi Yūsha no Ōkoku Saikenki) light novel serie blev opdateret lørdag med en ny teaservideo, syv flere rollebesætningsmedlemmer og en ny nøgle illustration. I teaseren høres Souma og Liscias stemmer.

Trailer

Beskrivelse

“O, helt!” Med den klichede linje fandt Kazuya Souma sig hidkaldt til en anden verden, og hans eventyr – begyndte ikke. Efter at han har præsenteret sin plan om at styrke landet økonomisk og militært, afstår kongen tronen til ham, og Souma befinder sig bebyrdet med at herske over nationen! Hvad mere er, han er forlovet med kongedatteren nu…?! For at få landet tilbage på benene indkalder Souma de kloge, talentfulde og begavede til sin side. Fem mennesker samles foran den nyligt kronede Souma. Lige hvad er de mange talenter og evner, de besidder…?! Hvilken vej vil hans udsigter som realist tage Souma og befolkningen i hans land? En revolutionær administrativ fantasy-serie overført til en anden verden starter her!

Illustration

How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom anime teaser og info

Kilde

Skeleton Knight in Another World light novels laves til TV anime

Det live-streamede “Arifureta Hōsō de Sekai Saikyō ~Overlap Bunko Shin Jōhō Happyō-kai” (From Commonplace Streaming to World’s Strongest ~Overlap Bunko Imprint’s News Announcement) meddelte i dag lørdag, at Ennki Hakaris Skeleton Knight in Another World (Gaikotsu Kishi-sama , Tadaima Isekai e Odekakechū eller Skeleton Knight, going out to the parallel universe) light novel serie inspirerer en TV-anime serie.

Trailer

Beskrivelse

En dag spillede en gamer videospil, indtil han faldt i søvn… og da han vågnede, befandt han sig i spilverdenen – som et skelet! Udstyret med de kraftfulde våben og rustning fra sin avatar, men tvunget til sit skræmmende skeletudseende, er Arc nødt til at finde et sted for sig selv i dette nye, fantastiske land. Alle hans håb om et stille liv er ødelagt, da han møder med en smuk elverkriger og sætter ham på en rejse fuld af konflikt og eventyr.

Illustration

Skeleton Knight in Another World light novels laves til TV anime

Kilder

Kategoriseret i: