Efterår 2022

Ash vinder Pokémon World Championships

Det var 25 år siden, at Ash Ketchum, kendt som Satoshi i Japan, først satte sig for at blive den allerbedste, som ingen nogensinde har været. Men at være den allerbedste som ingen nogensinde har vist sig at være en stor udfordring, og på trods af alle hans præstationer kunne den 10-årige aldrig nå toppen af Pokémon League.

Men som en inspiration for os alle til ikke at blive forfærdet over at miste og i stedet bruge erfaringen til at vokse som person, fortsatte han med sin drøm. Og som et resultat, om aftenen den 11. november, vandt Ash endelig Pokémon World Championship i anime serien.

Umiddelbart efter sejren blev de seneste nyheder udsendt offentligt over Shibuyas gader i hjertet af Tokyo.

Det er så stort at det senere blev vist på nyheds-skærmene i togene i Tokyo.

Kilde

Bocchi the Rock! anime afsnit 5 insert sang med tekster

Aniplexs officielle YouTube-kanal begyndte at streame sangens “Lyric Video” i søndags, lige i hælene på afsnit fem havde premiere.

Video

“Guitar, Solitude, and the Blue Planet” fremføres af det fiktive Kessoku Band og skrevet af hovedpersonen Hitori “Bocchi-chan” (“Loner”) Gotō. Afsnit 4 skildrede Bocchis kamp for at formulere teksterne; hun startede med at forsøge sig med en publikumsvenlig sang med ungdommelige temaer, men besluttede så til sidst at udtrykke sin unikke negative energi.

I det virkelige liv skrev singer-songwriteren ZAQ teksterne. Otoha, medlem af den musikalske gruppe 48foureight, skrev kompositionen, og guitaristen akkin arrangerede den.

Aniplex streamer også et klip af Kessoku Bands optræden fra animeen.

Kilde

Makoto Shinkais Suzume anime film tema sange i ny trailer

TOHO begyndte at streame en ny reklamevideo til Makoto Shinkais Suzume (Suzume no Tojimari) film sidste torsdag. Traileren viser TikTok-udøveren Toakas “Suzume” og RADWIMPS’ “KANATA HALUKA” filmens temasange.

Filmen havde premiere i biograferne i Japan i fredags.

Trailer

Beskrivelse

På den anden side af døren var tiden i sin helhed—

17-årige Suzumes rejse begynder i en stille by i Kyushu, da hun støder på en ung mand, der fortæller hende: “Jeg leder efter en dør.”
Det, Suzume finder, er en enkelt forvitret dør, der står oprejst midt i ruinerne, som om den var afskærmet fra enhver katastrofe. Suzume, tilsyneladende betaget af sin kraft, rækker ud efter håndtaget…

Døre begynder at åbne sig den ene efter den anden over hele Japan og udløser ødelæggelse for enhver, der er i nærheden. Suzume skal lukke disse portaler for at forhindre yderligere katastrofe.

Stjernerne
Solnedgangen
Morgenhimlen

Inden for det rige var det, som om al tid var smeltet sammen på himlen—

Tiltrukket af denne mystiske dør er Suzumes rejse ved at begynde.

Tom and Jerry får kawaii japansk serie

Den 11 november udgav Cartoon Network Japan en ny serie, der handler om en kat og en mus, og deres navne er Tom og Jerry. Ja, deTom og Jerry, som den klassiske amerikanske tegnefilmsduo, har fået nye, kawaii-karakterdesign-remakes i deres første lavet-i-Japan-serie nogensinde.

Tom and Jerry får kawaii japansk serie

Kilder

Vinter 2023

My Life as Inukai-san’s Dog trailer to

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Gosei Furukawas My Life as Inukai-san’s Dog (Inu ni Nattara Suki na Hito ni Hirowareta, direkte oversat If I Became a Dog I Would be Picked Up by the Person I Like) afslørede en anden reklamevideo , ny illustration og at den får premiere den 6. januar.

Trailer

Beskrivelse

“Den romantiske komedie fra hundens synspunkt” handler om en hovedperson, der pludselig vågner op en dag for at finde ud af, at han er blevet forvandlet til sin seje og smukke klassekammerat Karen Inukais kæledyrshund. Mens Karen er sej og udtryksløs i skolen, elsker hun sin hund derhjemme.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,