En teaser-video er nu blevet udgivet til anime-adaptionen af ​​mangaen Tonari no Yokai-san af noho. Derudover er det japanske cast kendt, og serien har en konkret startdato. Produktionsholdet er nu også kendt.

Således får animeen japans tv-premiere til april 2024. Følgende stemmer kan høres i serien:

  • Asaki Yuikawa som Mutsumi Sugimoto (Mu-chan), en nysgerrig og dygtig pige
  • Ryosuke Higa som Jirobo Enkazan (Jiro), et 500 år gammelt tengu-væsen, der passer Mu-chan
  • Yuuki Kaji som Buchio Oishi, en 20-årig kat, der pludselig udvikler sig til et mystisk Nekomata-væsen

Folkene bag

Aimi Yamauchi (Salaryman’s Club) instruerer på LIDEN FILMS studiet. Tomoko Konparu (Blue Spring Ride, Cherry Magic!) er ansvarlig for seriens sammensætning og Shigemitsu Abe (Key Animation på Kingdom, Aikatsu!) er ansvarlig for karakterdesigns. Daiki Hachimaki tager over som lydinstruktør.

Teaser video

Beskrivelse

Historien foregår i en landsby på landet og fortæller historien om de ubekymrede, hjertevarme og til tider mystiske liv for yokai, mennesker og guder, der lever side om side.

Den første historie handler om en 20-årig kat ved navn Buchio, der pludselig udvikler sig til en nekomata, et mystisk væsen. Buchio bekymrer sig om årsagen til den pludselige forvandling til en yokai, og sammen med en formskiftende ræv ved navn Yuri går Buchio nu på “Bakegaku” akademiet for overnaturlige skabninger.

Om mangaen

Nohos manga dukkede oprindeligt op på Twitter fra 2018, men blev derefter også udgivet af East Press via “Mato Grosso” hjemmesiden. Hovedhistorien består af fire bind, som alle er tilgængelige i Japan. En to-binds spin-off af mangaen er blevet annonceret og vil blive udgivet den 18. august 2023. Historien er endnu ikke nået til os.

Illustration

Tonari no Yokai-san anime teaser
© noho・イースト・プレス/「となりの妖怪さん」製作委員会

Kilde

Kategoriseret i: