Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens manga: Edens Zero bog 6

Slut dig til Hiro Mashima (Fairy Tail, Rave Master) igen, mens han tager til stjernerne for endnu en spændende saga!

Edens Zero bog 6
© Hiro Mashima / Kodansha Ltd.

Beskrivelse

En ung dreng kigger op mod himlen og ser et strømmende lys. Det venlige, panserklædte væsen ved hans side fortæller ham blidt: “Det er en drage.” At han laver sjov er ikke vigtigt. Det, der er vigtigt, er undren i drengens ansigt… og det galaksespændende eventyr, der er ved at finde sted!

(tekst baseret på forlagets beskrivelse af bogen)

Kort om bogen

I denne bog er der igen fokus på en af crewet, Homura for at være præcis, og vi få afrundet den centrale del af hendes baggrund. Det føles dog stadig som en sidequest i forhold til det overordnede mål, der dog på klassisk vis glider i baggrunden til fordel for alskens opgaver undervejs – som forventet.
Udover dette er der en række glimrende kampe og så vender vi tilbage til en Hiro Mashima (og ecchi) klassiker, badescener, der er med flere gange i denne bog. Man kan virkelig mærke at han elsker sine piger.

Edens Zero fortsætter hvor man slap efter femte bog og man glider let videre gennem siderne og inden man ved det har man læst flere bind – for alle hans mangler og den berettigede kritik om hans enkle fortællinger så er Hiro Mashima en mester i at lave gode shounen historier.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Både figurer af stærke skurke, robotter og espere samt yakazua man kan blive hængt af (i hver fald ens tøj).

Manga og bøger

En manga og populær mangaka stopper medens andre shounen manga kører lystigt videre og begynder på ny.

Anime

Trailere for anime der kommer i 2023, fra robotter om vinteren over dæmoner, aliens og beskyttende fædre til kontor-kærlighed.

Anime

Lidt musik til aktuel anime og en kommende science fiction film samt en Netflix serie om æg. Vi bliver ved maden med Cola og...