Beskrivelse

En ung dreng kigger op mod himlen og ser et strømmende lys. Det venlige, panserklædte væsen ved hans side fortæller ham blidt: “Det er en drage.” At han laver sjov er ikke vigtigt. Det, der er vigtigt, er undren i drengens ansigt… og det galaksespændende eventyr, der er ved at finde sted!

(tekst baseret på forlagets beskrivelse af bogen)

Kort om bogen

I denne bog er der igen fokus på en af crewet, Homura for at være præcis, og vi få afrundet den centrale del af hendes baggrund. Det føles dog stadig som en sidequest i forhold til det overordnede mål, der dog på klassisk vis glider i baggrunden til fordel for alskens opgaver undervejs – som forventet.
Udover dette er der en række glimrende kampe og så vender vi tilbage til en Hiro Mashima (og ecchi) klassiker, badescener, der er med flere gange i denne bog. Man kan virkelig mærke at han elsker sine piger.

Edens Zero fortsætter hvor man slap efter femte bog og man glider let videre gennem siderne og inden man ved det har man læst flere bind – for alle hans mangler og den berettigede kritik om hans enkle fortællinger så er Hiro Mashima en mester i at lave gode shounen historier.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Kategoriseret i: