Girlfriend, Girlfriend TV anime serien får premiere den 2 juli

Den officielle hjemmeside for tv-anime fra Hiroyukis Girlfriend, Girlfriend (Kanojo mo Kanojo) manga annoncerede onsdag, at serien får premiere den 2. juli kl. 2:25 (altså reelt den 3. juli) på japansk TV.

Anime serien harJunya Enoki som Naoya Mukai, Ayane Sakura som Saki Saki, Azumi Waki som Nagisa Minase, Ayana Taketatsu som Rika Hoshizaki og Rie Takahashi som Shino Kiryū.

Girlfriend, Girlfriend TV anime serien får premiere den 2 juli

Beskrivelse

Efter at have haft en ubesvaret kærlighed i årevis får Naoya Mukai endelig en date med sin barndomsven, Saki Saki. Men ligesom han prøver at forpligte sig til dette forhold, modtager han en pludselig kærlighedserklæring fra Nagisa Minase.

Først forsøger Naoya at afvise hende, men bliver snart overvundet af følelser af ikke at ønske at såre Nagisa. Forsøger at undgå at forråde sin kærestes tillid til ham, tænker Naoya op på en “løsning” for at gøre begge piger lykkelige – utroskab. Naturligvis afviser Saki denne idé, men gennem Naoyas og Nagisas vedholdenhed accepterer hun modvilligt.

Med dette begynder en trevejsaffære mellem Naoya, hans kæreste og hans “anden” kæreste, da de udvikler et forhold, der afviger fra den sociale norm

Kilde

In the Land of Leadale VR isekai TV anime illustration

Det officielle websted for TV-anime serien baseret på Ceez og Tenmasos In the Land of Leadale (Leadale no Daichi nite) light novel serie afslørede den første illustration til anime serien torsdag.

In the Land of Leadale TV anime illustration

Beskrivelse

Den sidste ting hun kan huske er, at de maskiner, der holder hende i live, begynder at fejle. Hendes krop havde lidt frygteligt efter en skæbnesvanger ulykke, og den eneste frihed tilbage i hendes liv kom fra VR-verdenen i Leadale. Hvordan endte hun derefter et sted, der ligner hendes spil bortset fra at der tilsyneladende er gået 200 år?

Kilde

Miss Kobayashi’s Dragon Maid TV anime sæson 2 teaser

En ny teaser til den kommende anden sæson er nu blevet offentliggjort på den officielle Twitter-konto for Miss Kobayashi’s Dragon Maid anime serien. I traileren kan man høre åbningssangen “Ai no Supreme” af fhana.

Serien begynder til juli 2021 og vil kunne ses på Crunchyroll.

Kilde

Restaurant to Another World får anden sæson TV anime

Kadokawa bekræftede fredag officielt den anden Tv anime sæson baseret på Junpei Inuzuka og Katsumi Enamis Restaurant to Another World (Isekai Shokudō) light novel serie.

Anime seriens officielle hjemmeside afslørede et teaser billede, de tre tilbagevendende hovedbesætningsmedlemmer og folkene bag anime serien.

Restaurant to Another World får anden sæson TV anime

Beskrivelse

“Western Cuisine Nekoya” virker som en typisk restaurant udefra, men den skjuler en forbløffende hemmelighed: om lørdagen vises portaler til en anden verden, der tillader alle slags jordiske skabninger at sidde ned til et dejligt måltid. Elvere, drager eller andre, der ønsker at prøve vores verdens køkken, er velkomne til at tage del, før de vender tilbage til deres verden, mætte og klar til deres næste quest.

Kilder

Ny Revue Starlight anime film trailer og illustration

Den officielle Twitter-konto for Shōjo☆Kageki Revue Starlight franchisen afslørede torsdag en trailer og illustration for franchisens kommende splinternye anime-film.

Trailer

Illustration

Ny Revue Starlight anime film trailer og illustration

Kilde

Seirei Gensouki – Spirit Chronicles TV anime trailer, spil og premiere-dato

Den officielle webside for den kommende TV anime serie baseret på Yuri Kitayama og Rivs Seirei Gensouki – Spirit Chronicles light novels udsendte den første fulde reklame video og den første nøgle illustration til anime serien fredag. Videoen afslører og forhåndsviser den indledende temasang, og den afslører også den afsluttende temasangs kunstner. Hjemmesiden annoncerede også det første spil i franchisen.

Trailer

Beskrivelse

Mød Rio: en følelsesløs forældreløs dreng, der bor i slumkvarteret. Kun 7 år gammel indser han, at han faktisk er reinkarnationen af Haruto Amakawa, en japansk universitetsstuderende med en tragisk fortid. Mens han stadig vrider sig over denne chokerende åbenbaring, finder Rio også ud af at han besidder ekstremt potente magiske evner og bruger sine nye kræfter til at løse kidnappingssagen om en lille pige. Hans gode gerning anerkendes, og han belønnes ved at blive tilmeldt… et prestigefyldt akademi for royale børn…?

Illustration

Seirei Gensouki - Spirit Chronicles TV anime trailer, spil og premiere-dato

Kilde

Kategoriseret i: