Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Mad nyheder 26 april 2021: Ghost in the Shell sake og Smag af mor milkshake

Mad nyheder 26 april 2021: Ghost in the Shell sake og Smag af mor milkshake

Mad

Ghost In The Shell sake

Der sælges tre flasker (typer, ikke antal) sake med karakterer fra Ghost in Shell i Japan:

  • Moto Kusanagi er let og tør sake fra Arinokawa Sake Brewery.
  • Batou er en rig sake fra Tamaasahi Sake Brewery i Toyama.
  • Tachikoma er den sødeste af alle tre. Denne sake er brygget af det lille bryggeri Hatsumomiji i Yamaguchi.

Hver flaske koster 3850yen.

Kilde

McDonald’s Japan får “Smag af mor” milkshake

McDonald’s Japan har en ny samarbejdspartner, Fujiya, et kendt navn i Japan på grund af deres kager og cremede hårde slik.

Deres flagskibs mælke-slik Milky er især berømt med statuer af Peko, pigen fra emballagen (se billede et herunder), der står over hele Japan. Dens slogan, “Milky wa mama no aji” (“Milky er smagen af ​​mor”) er stadig berømt den dag i dag. Her står “Mors smag” som den trøstende, varme tilstedeværelse, som børn sandsynligvis vil føle over for deres mor.

Den 21. april gik McDonald’s og Fujiya går sammen om at give McDonalds kunder en helt ny lækkerbisken i form af “McShake Milky no mama no aji” (“Milky’s Smag af mor McShake”) plus en “Waffle Cone” Ichigo no Milky no mama no aji “(“Jordnbær Milkys smal af mor vaffel cone “) softice.

Den officielle McDonald’s Japan Twitter bad brugerne om at gætte, hvilke af produkterne der ville blive prydet med Peko (billede to).

McShake koster 120 yen for en lille portion og 140 yen for en mellemstor portion. Papirkoppen, som shaken serveres i, vil have et af fire forskellige designs.
I mellemtiden vil isvaflen være et større køb på 250 yen pr. vaffel. Isen har også den karakteristiske cremede smag af mælkeholdigt slik blandet med en dobbelt portion af både mælke- og jordbærmælke-saucer. Det hele er toppet med et generøst drys af knuste vaffelstykker med jordbærsmag og serveres i en yndig farverig blomsteremballage, der peger tilbage på Milky candy-emballagen.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Figurer og merchandise

Fire nendoroids der udkommer i sidste kvartal 2023. Fra heste over en lærling til den måske største vampyr af dem alle.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.