Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens anbefaling 6 juni 2021: Wedding Peach

Dagens anbefaling 6 juni 2021: Wedding Peach

For nu at fortsætte med hovedpersoner med lyserødt hår og magi anbefalede min kone mig at nævne Wedding Peach, der endda for mange år siden blev vist på tysk TV. Det er en udmærket 90’er magical girl serie med rimeligt skrevne teenage-piger, fine kjoler og en maskot der ikke er så irriterende som den egentlig burde være-jamapi.

Trailer

Beskrivelse

Momoko, Yuri og Hinagiku er tre almindelige junior high school piger. De er gode veninder på trods af, at de er ret forskellige og altid konkurrerer indbyrdes. De er ligesom alle andre piger på deres skole vilde med kaptajnen på skolens fodboldhold, Yanagiba. Deres forsøg på at komme ham nærmere bliver dog ofte forpurret af holdets målmand, Yousuke, der forsøger at hjælpe kaptajnen, der også er hans gode ven. Det, at han driller de tre piger, viser at der garanteret vil blomstre et forhold op imellem ham og en af dem.

Momoko bor alene med sin fader, idet hendes moder er død. En dag prøver hun sin moders brudekjole og drømmer om den dag, hun selv skal giftes. Hun glemmer dog at lægge en ring tilbage, noget der vil få stor betydning for hende.

Samtidig er den onde Raindevilla fra en anden verden ved at sende tjenere til Jorden for at ødelægge kærligheden. Dette kan kærlighedsgudinden Afrodite selvfølgelig ikke have, og hun kontakter derfor Momoko gennem ringen og forvandler hende til Wedding Peach, krigerinde for kærligheden. Sammen med kærlighedsenglene er det nu hendes job at bekæmpe ondskaben og bevare kærligheden mellem menneskene.

Galleri

Gammel anmeldelse af serien fra 2004

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Anden sæson af den søde Kuma Kuma Bear begynder til april.

Mad

Det er ikke kun herhjemme at McD eksperimenterer med "lande" burgere, det gør de også i Japan.

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Anime

Serien begynder til april.