D_Cide Traumerei trailer

Medievirksomheden Bushiroad og de to spiludviklere Sumzap og Drecom arbejder på et fælles blandet medieprojekt med titlen D_Cide Traumerei. Der er nu en trailer, en ny illustration og startdatoen for projektets anime-del, der laves af studio SANZIGEN: den 10. juli 2021.

D_Cide Traumerei trailer

My Hero Academia sæson 5 ‘Internship at Endeavor’s Agency’ ark trailer

Den officielle hjemmeside for My Hero Academia anime serien afslørede lørdag, at showets femte sæson vil have “Praktik hos Endeavors agentur” arken fra Kōhei Horikoshis originale manga som del af showets andet cours (andet kvartal af et år).

MAN WITH A MISSION (Vinland Saga, The Seven Deadly Sins, Log Horizon, Golden Kamuy) står for det nye åbningstema “Merry-Go-Round”, og Soushi Sakiyama (2.43: Seiin High School Boys Volleyball Team) udfører den ny afslutnings temasang “Uso ja nai” (Not a Lie). Videoen nedenfor viser den nye ark og det nye åbningstema.

My Hero Academia sæson 5 'Internship at Endeavor's Agency' ark trailer

Saga of Tanya the Evil får anden sæson

Saga of Tanya the Evil får anden sæson

SSSS.Dynazenon anime serien slutter med at tease en serie mere

Den 12. og sidste broadcast episode af Tsuburaya Productions og Triggers nye SSSS.Dynazenon anime-projekt sluttede lørdag med et teaser-billede til “Next Gridman Universe” og ordene “Gridman x Dynazemon.” SSSS.Gridman anime serien var den foregående anime i “Gridman-universet.”

SSSS.Dynazenon anime serien slutter med at tease en serie mere

Tokyo Revengers anime serien fortsætter direkte med anden del

Anden halvdel af Tokyo Revenger fortsætter til juli 2021 uden en større pause. En ny illustration og en trailer er i den anledning udgivet.

https://youtu.be/obFiWF6pHbk
Tokyo Revengers anime serien fortsætter direkte med anden del

Uncle From Another World isekai komedie manga laves til TV anime

Kadokawa meddelte fredag, at Hotondoshindeirus Uncle From Another World (Isekai Ojisan) manga inspirerer en TV anime serie.

I Kadokawas video nedenfor beder en mock-dokumentar-stil-interviewer en tilfældig mand om sin mening om isekai-historier og Uncle From Another World mangaen specifikt, før han siger, at mangaen får en anime-adaption. Manden er imidlertid overbevist om, at meddelelsen er “fake news”.

Trailer

Beskrivelse

For sytten år siden endte onkel Takafumi i koma, men nu er han tilbage som en mand genopstået fra sin grav. Snart opdager Takafumi to bizarre ting: Hans onkel værdsætter videospil frem for alt andet, og mens han var i koma, blev han faktisk transporteret til en anden verden som en heroisk vogter! Nu skal Takafumi ikke kun håndtere en onkel, der bogstaveligt talt er magisk, han er også nødt til at bringe fyren op på to årtiers historie – smartphones, højhastighedsinternet, moderne anime-tropes… og det traumatiske resultat af 90’ernes konsol krig!

Uncle From Another World isekai komedie manga laves til TV anime

Wotakoi: Love is Hard for Otaku 3. OVA annonceret

Den 3. OVA udgives den 14. oktober 2021.

Wotakoi: Love is Hard for Otaku 3. OVA annonceret

Kategoriseret i: