Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime nyheder 7 august 2021
Anime nyheder 7 august 2021

Anime

Anime nyheder 7 august 2021

Fuuto PI anime adaptionen laves af Studio Kai

I det aktuelle nummer af Shogakukans Weekly Big Comic Spirits magasinet blev det annonceret at Studio Kai (Super Cub, Uma Musume Pretty Derby Sæson 2) vil producere anime serien Fuuto Pi, der kommer til sommer 2022.

Fuuto Pi er anime adaptionen af ​​mangaen Fuuto Tantei. Projektet er en del af fejringen af ​​50-årsdagen for Kamen Rider franchiserne, som den er en del af.

Love After World Domination trailer

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Hiroshi Noda og Takahiro Wakamatsus Love after World Domination (Koi Wa Sekai Seifuku No Ato de) manga begyndte at streame en teaser trailer torsdag. Videoen afslørede anime seriens hovedroller, hovedpersonale og 2022 premiere.

The Night Beyond the Tricornered Window teaser

På den officielle hjemmeside for boys-love mystery anime serien Night Beyond the Tricornered Window er der offentliggjort en ny teaser video.

Orient TV anime serien får premiere i 2022

Den kombinerede 36. og 37. udgave af Kodanshas Weekly Shōnen magasin har offentliggjort at TV-anime-adaptionen af Shinobu Ohtakas Orient manga vil få premiere i 2022.

Tesla Note anime info

Den officielle hjemmeside for Tesla Note anime serien har offentliggjort at serien får premiere til oktober 2021 sammen med roller og en ny illustration.

Tesla Note anime info
  • Konomi Kohara som Botan Negoro
  • Tatsuhisa Suzuki som Kuruma
  • Tomoaki Maeno som Ryūnosuke Takamatsu
  • Junichi Suwabe som Mickey Miller
  • Hiroshi Kamiya som Oliver Thornton
  • Kazuya Nakai som Kyohei Himi
  • Mugihito som Jingo Negoro
  • Hidenobu Kiuchi som Kensuke Toriumi
  • Shizuka Ito som Lily Steinem

Uchi no Shishō wa Shippo ga Nai fantasy mange laves til anime

September nummeret af Kodanshas Good! Afternoon magasin afslører at der kommer en TV-anime serie baseret på TNSKs Uchi no Shishō wa Shippo ga Nai (My Master Has No Tail).

Beskrivelse

Fantasy-historien foregår under Japans Taishō-æra (1912-1926). Den følger Mameda, en formskiftende Tanuki-pige, der drømmer om at blive menneske. Mame omdanner sit udadvendte udseende til en smuk kul-sorthåret menneske pige og leder til den travle by Osaka. Men folk ser straks gennem Mamedas udklædning, og en smuk kvinde siger hensynsløst til den forkastede Mameda, “Gå tilbage, hvor du kom fra.” Det viser sig, at den kvinde, der hedder Bunko, selv er et overnaturligt væsen, der forvandlede sig til en rakugo (komisk historie) fortæller. Mameda beder Bunko om at blive hendes mester og lære hende hvordan man kan spille et menneske.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.