Stemmeskuespillerinden Hekiru Shiina er uden tvivl bedst kendt for at spille hovedrollen Hikaru Shidō i Magic Knight Rayearth, den klassiske anime-fortælling om piger, der bliver hentet til en verden med ​​sværd og trolddom. Nu bliver hun reinkarneret til en anden verden for at spille en ny rolle som Virtual YouTuber.

Hendes debut som VTuber blev offentliggjort på King Amusement Creatives YouTube-kanal i lørdags. Konceptet bag VTuberen “Hekiru” er beskrevet som følger:

17. april 2021.

Modercomputeren på planeten Hekiru går amok og eksploderer. Den blev til rumaffald og forsvandt…

Hekiru Shiina, der mistede sin krop, da hun blev fanget af eksplosionen, blev et koncept og ankom til sidst til YouTubes verden.

Hekiru skulle have hygget sig i denne verden ved at fylde sin mund med en ubegrænset forsyning af ristede skumfiduser, men hun var for optimistisk. Hr. Brain, der repræsenterer modercomputerens 8. niveau, kommer for at give hende en advarsel. Som et resultat af masse flaggning skal Hekiru genfødes som VTuber Hekiru for at bevare sin eksistens i denne verden.

Mens hun efterlader en androide i den virkelige verden for at udføre sit arbejde, tager Hekiru imod denne modige nye verden for at genvinde sin tabte krop.

King Amusement Creative planlægger at udgive nye videoer med VTuberen hver lørdag.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,