Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens manga: Edens Zero bog 2

Edens Zero bog 2
© Hiro Mashima / Kodansha Ltd.

BLAST FROM THE PAST

Beskrivelse

Shiki, Rebecca og Happy er rejst til planeten Norma i håbet om at få et større skib fra en gammel ven, professor Weisz. Men da de kommer dertil, ser de forældet teknologi og en ukendt by…og det eneste tegn på professoren er en mystisk ung mand, der går under samme navn. Hvad mere er, han har selv fået problemer med den hårdeste bande på planeten – og ingen af siderne går ned uden kamp!

Kort om bogen

Vi fortsætter Shiki og Rebeccas færd gennem stjernerne, og kampscenerne er blevet endnu mere hektiske og dynamiske i bind to, hvor Mashima leger endnu mere med bevægelse under kamp. Der er et af hans kendetegn, men han når nye højder her uden at tegningerne bliver svære at læse.

Edens Zero fortsætter stærkt hvor man slap efter første bog og man glider let videre gennem siderne og inden man ved det har man læst flere bind – for alle hans mangler og den berettigede kritik om hans enkle fortællinger så er Hiro Mashima en mester i at lave gode shounen historier.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anime filmen baseret på Akira Toriyamas Sand Land manga får premiere til august.

Anime

Til næste vinter kommer Shaman King efterfølgeren om næste generation.

Anime

Borutos far Naruto får fire afsnit for sig selv (igen) til sensommeren i anledning af franchisens 20 års anime jubilæum.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af tre populære karakterer fra shounen serier: en exorcist og hans modsætning af et monster samt en flamboyant dæmondræber.