Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens manga: Edens Zero bog 2

Edens Zero bog 2
© Hiro Mashima / Kodansha Ltd.

BLAST FROM THE PAST

Beskrivelse

Shiki, Rebecca og Happy er rejst til planeten Norma i håbet om at få et større skib fra en gammel ven, professor Weisz. Men da de kommer dertil, ser de forældet teknologi og en ukendt by…og det eneste tegn på professoren er en mystisk ung mand, der går under samme navn. Hvad mere er, han har selv fået problemer med den hårdeste bande på planeten – og ingen af siderne går ned uden kamp!

Kort om bogen

Vi fortsætter Shiki og Rebeccas færd gennem stjernerne, og kampscenerne er blevet endnu mere hektiske og dynamiske i bind to, hvor Mashima leger endnu mere med bevægelse under kamp. Der er et af hans kendetegn, men han når nye højder her uden at tegningerne bliver svære at læse.

Edens Zero fortsætter stærkt hvor man slap efter første bog og man glider let videre gennem siderne og inden man ved det har man læst flere bind – for alle hans mangler og den berettigede kritik om hans enkle fortællinger så er Hiro Mashima en mester i at lave gode shounen historier.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Både figurer af stærke skurke, robotter og espere samt yakazua man kan blive hængt af (i hver fald ens tøj).

Manga og bøger

En manga og populær mangaka stopper medens andre shounen manga kører lystigt videre og begynder på ny.

Anime

Trailere for anime der kommer i 2023, fra robotter om vinteren over dæmoner, aliens og beskyttende fædre til kontor-kærlighed.

Anime

Lidt musik til aktuel anime og en kommende science fiction film samt en Netflix serie om æg. Vi bliver ved maden med Cola og...