Den er her! Skaberen af Fairy Tail, manga-superstjernen Hiro Mashima, er tilbage med et højtflyvende rumeventyr! Alt det standhaftige venskab, skøre kampe og blå katte, du er kommet til at forvente… i rummet!

Beskrivelse

I Granbell Kingdom, en forladt forlystelsespark, har Shiki levet hele sit liv blandt maskiner. Men en dag dukker Rebecca og hendes katte-kammerat Happy op ved parkens forporte. Disse nytilkomne ved ikke meget om, at dette er den første menneskelige kontakt, Granbell har haft i hundrede år! Da Shiki kludrer rundt i at få nye venner, ophidser hans tidligere naboer en mulighed for et robo-oprør… Og da hans gamle hjemland bliver for farligt, må Shiki slutte sig til Rebecca og Happy på deres rumskib og flygte ud i det grænseløse kosmos.

Kort om bogen

Det er ikke forkert når forlaget sælger Edens Zero på at være som Fairy Tail, for selvom genren officielt nu er science fiction kan Hiro Mashima reelt kun lave episke fantasi fortællinger med samme typer af personer… der endda også ligner hinanden til forveksling det meste af tiden. Hvor mange har ikke taget fejl af Rebecca og Lucy f.eks.?

Tegningerne er dog fine, han fokuserer meget på personerne det meste at tiden, som shounen serier typisk gør, men når han endelig zoomer ud har han nogle virkeligt fantasifulde baggrunde og lokationer.
Personer er også godt tegnede, lette at kende fra hinanden og der noget yderst charmerende ved dem… men de ligner altså nogen vi kender… (begge hans tidligere værker, Rave Master og Fairy Tail, hilser) og man føler nærmest en gensynsglæde ved at se gamle venner – der endda også opfører sig nærmest på samme måde. For der er ikke meget nyt under solen her, men hvorfor ændre en god opskrift?

Således lægger Edens Zero stærkt ud, man fænges nærmest fra starten og inden man ved det har man læst flere bind – for alle hans mangler og den berettigede kritik om hans enkle fortællinger så er Hiro Mashima en mester i at lave gode shounen historier.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Kategoriseret i: