Slut dig til Hiro Mashima (Fairy Tail, Rave Master) igen, mens han tager til stjernerne for endnu en spændende saga!

Beskrivelse

En ung dreng kigger op mod himlen og ser et strømmende lys. Det venlige, panserklædte væsen ved hans side fortæller ham blidt: “Det er en drage.” At han laver sjov er ikke vigtigt. Det, der er vigtigt, er undren i drengens ansigt… og det galaksespændende eventyr, der er ved at finde sted!

(tekst baseret på forlagets beskrivelse af bogen)

Kort om bogen

Hiro Mashima understreger i dette bind at hvorfor han er en af de mest populære shounen manga skabere med et væld af flydende action scener og masser af råb om at støtte ens crew og kammerater. For at understrege at det er science fiction finder vi i denne historie også disse kammerater i en virtuel verden, for hvor ellers søger deprimerede androider tilflugt?

Edens Zero fortsætter stærkt hvor man slap efter tredje bog og man glider let videre gennem siderne og inden man ved det har man læst flere bind – for alle hans mangler og den berettigede kritik om hans enkle fortællinger så er Hiro Mashima en mester i at lave gode shounen historier.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Kategoriseret i: