Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens manga: Edens Zero bog 3

Dagens manga: Edens Zero bog 3
© Hiro Mashima / Kodansha Ltd.

En ny konge

Beskrivelse

Rumpiraten Elsie giver Shiki det krigsskib, han skal bruge for at fortsætte sin søgen efter at finde Mother. Han havde ingen anelse om at skibet tilhørte Dæmonkongen Ziggy!
Da de er ombord, møder Shiki og besætningen Witch, en af Dæmonkongens fire Shining Stars, som byder Shiki velkommen som den nye Dæmonkonge. Da gruppen ender på planeten Blue Garden, mens de jagter de resterende Shining Stars, bliver de revet med i et afskyeligt plot om at kidnappe B-Cubers! Men i skyggerne lurer et kaos ud over noget, Shiki og hans venner nogensinde kunne have forestillet sig…

Kort om bogen

Shiki og Rebecca rejser videre og vi hører en smule om hvor populære B-cubers er i samfundet – en tydelig parodi på Youtubers i dag. Vi får også megen fan-service og meget at se af Rebecca – på nær de “forbudte” steder selvfølgelig, det er jo ikke den slags serie.

Der kommer heldigvis også en god del mere science fiction med både androider og et rumskib der nærmest er taget ud af Leiji Matsumotos klassiske Queen Emeraldas. Rart at se at Mashima kan andet end teknologi der ligner magi men slet ikke er magi som i Fairy-Tail (sarkasme kan forekomme).

Edens Zero fortsætter stærkt hvor man slap efter anden bog og man glider let videre gennem siderne og inden man ved det har man læst flere bind – for alle hans mangler og den berettigede kritik om hans enkle fortællinger så er Hiro Mashima en mester i at lave gode shounen historier.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Både figurer af stærke skurke, robotter og espere samt yakazua man kan blive hængt af (i hver fald ens tøj).

Manga og bøger

En manga og populær mangaka stopper medens andre shounen manga kører lystigt videre og begynder på ny.

Anime

Trailere for anime der kommer i 2023, fra robotter om vinteren over dæmoner, aliens og beskyttende fædre til kontor-kærlighed.

Anime

Lidt musik til aktuel anime og en kommende science fiction film samt en Netflix serie om æg. Vi bliver ved maden med Cola og...