Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens manga: Edens Zero bog 5

Dagens manga: Edens Zero bog 5
© Hiro Mashima / Kodansha Ltd.

EN HERMITS HJERTE

Beskrivelse

For at genoprette hjertet af Shining Star Hermit har Shiki og hans venner besøgt den virtuelle planet Digitalis. Det engang blomstrende digitale landskab er nu prisgivet massemorderen Jamilov, og døden i dette fiktive rum fører til døden i den virkelige verden. For at gøre tingene værre, kan der være en spion blandt vores heltes rækker. Kan Shiki og hans besætning besejre Jamilov og få Hermit sikkert tilbage til EDENS ZERO?

Kort om bogen

Det at vi er i den digitale verden lader Mashima lege med andre karakter designs, men de er stadig i samme stil og selvom vi er i den digitale verden er der ikke den store ændring i hvor kreativt han skaber den verden vi er i – men tag det mere som en ros af hans generelt fantasifulde steder.

Action scenerne fylder igen meget i denne bog, som den tilfældigt udvalgte gruppe sider i galleriet for bogen bevidner. Det skorter ikke på bevægelsesstriber, Mashima er virkelig en mester i at bruge dem til at vise tempofyldte actionscener.

Edens Zero fortsætter stærkt hvor man slap efter fjerde bog og man glider let videre gennem siderne og inden man ved det har man læst flere bind – for alle hans mangler og den berettigede kritik om hans enkle fortællinger så er Hiro Mashima en mester i at lave gode shounen historier.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Både figurer af stærke skurke, robotter og espere samt yakazua man kan blive hængt af (i hver fald ens tøj).

Manga og bøger

En manga og populær mangaka stopper medens andre shounen manga kører lystigt videre og begynder på ny.

Anime

Trailere for anime der kommer i 2023, fra robotter om vinteren over dæmoner, aliens og beskyttende fædre til kontor-kærlighed.

Anime

Lidt musik til aktuel anime og en kommende science fiction film samt en Netflix serie om æg. Vi bliver ved maden med Cola og...