Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Moriarty the Patriot får to afsnit OVA den 27 april

Moriarty the Patriot får to afsnit OVA den 27 april

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Ryōsuke Takeuchi og Hikaru Miyoshis Moriarty the Patriot (Yūkoku no Moriarty) manga annoncerede fredag, at der udkommer en to-episoders original video anime (OVA) på Blu-ray Disc og DVD i Japan i april 27.

Den første episode “Yuri no Tsuioku” (Recollection of Lily) er en anime-original historie, der ikke er fortalt i mangaen. Historien handler om en populær aristokratisk malers mesterværk, der bliver ødelagt i Bath, den britiske by, der er kendt for sine romerske bade. Den anden episode “Moriarty-ke no Kyūjitsu” (Tea Party eller bogstaveligt, Moriarty Family Holiday) adapterer manga kapitlet af samme navn.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X