Den syvende samlede bog af Ikos Our Bodies, Entwining, Entwined (Karada, Kasanete, Kasanatte) manga afslørede sidste torsdag, at mangaens ottende bind vil være det sidste bind. Det ottende bind udkommer til december senere i år.

Serien begyndte at udkomme i 2021, så otte på på under tre år er ret imponerende efter min mening.

Beskrivelse

Sex er intimt, og for nogle kræver det alt for at blotte det hele…så da Misuzu fik at vide, at sex med hende var “kedeligt”, opgav hun det hele sammen…og dating også. Så da hun år senere bliver inviteret ud af sin kollega, Mikage-san, skruer hun modet op og giver det et skud. Men det viser sig, at Misuzu ikke er den eneste med bagage omkring sex. Kan de to arbejde sammen for at overvinde deres forhindringer og nyde hinanden som det par, de ønsker at være…?

Om mangaen

Iko lancerede mangaen i Kodansha og pixivs Palcy manga-app i februar 2021. Kodansha USA Publishing udgav mangaens femte bind på engelsk den 25. april.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

,