Store eventyr i en lille by!

Beskrivelse

Velkommen til landsbyen Asahigaoka, en malerisk by langt væk fra storbyens stress og jag. Du kunne ikke forestille dig en mere isoleret placering i hele Japan. Så da den 11-årige Tokyo folkeskoleelev Hotaru Ichijo flytter til den lille Asahigaoka Branch School på grund af hendes fars job, får hun sit livs kulturschok!

Deltag i de daglige eventyr i det idylliske japanske landskab for Hotaru og hendes nye venner, den excentriske seks-årige Renge Miyauchi, de to Kishigaya søstre: den højlydte 13-årige Natsumi og 14-årige men lille Komari.

Kort om bogen

Jeg så anime serierne baseret på Non Non Biyori og blev draget af den afslappede stemning og den levende energi blandt pigerne. Man føler man er langt ude på landet og pigerne er måske let karikerede men alligevel rimeligt troværdige børn der nyder livet med hvad det bringer med sig af små glæder – og masser af energi.

Pigernes designs er tiltalende og let genkendelige, men de er godt nok tegnet med stort hår selv efter manga standarder, markant mere end i anime serien der ellers har adapteret designsne yderst troværdigt men bare skaleret volumen ned.

Jeg er lige så glad for mangaen som for animeen, hvis du har brug for et afbræk i det landlige med glad energi omkring dig så kast dig over bøgerne (eller animeen) ligesom jeg.

Galleri

Info

Tegninger og historie Atto

Udgivet på engelsk af Seven Seas

Læst Digital udgave læst via Comixology

Kategoriseret i: