Naoto er ligeglad med gymnasiet men en genial amatør-tinkerer. Han lever i en verden, der er blevet så overudnyttet, at hele overfladen er blevet til én enorm maskine. Da en kasse styrter ind i hans hjem, og den indeholder en kvindelig robot, er det en varsel om forandring, der vil ryste hele kloden og give Naoto hans chance for at blive en helt.

(tekst baseret på forlagets beskrivelse af bogen)

Kort om bogen

Clockwork Planet har en fantastisk setting, en historie, der til tider er yderst medrivende og en grafisk side der er pæn og samlet er det tydeligt, at den er lavet af professionelle skabere.

Bog et fænger rimeligt, jeg ønskede at vide mere om hvordan den underlige verden man ser i åbnings illustrationen hænger sammen, omend jeg godt kunne lægge den fra mig uden de store problemer. Det ønske blev da heller ikke opfyldt allerede, men der er jo flere bøger endnu så håbet levede videre og ledte til at jeg læste mere af serien.

Læs den fulde anmeldelse af serien for at se om det blev indfriet.

Galleri

Baseret på fysisk udgave og digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,