Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Edens Zero bog 7
Edens Zero bog 7
© Hiro Mashima / Kodansha Ltd.

Anbefaling

Dagens manga: Edens Zero bog 7

Madames jernnævne!

Beskrivelse

Shiki og hans besætning er ankommet til planeten Sun Jewel på jagt efter den skinnende stjerne, Valkyrie. Ved landing støder de på et tilsyneladende fredeligt sted, men Shiki og Homura erfarer på egen hånd, at det skyldes Madame Kurenais tyranniske regeringstid… I mellemtiden rækker Labilia en hånd ud til Rebecca med et samarbejde, der kan smadre B-Cube!

(tekst baseret på forlagets beskrivelse af bogen)

Kort om bogen

Nogle af vores helte dømmes uretfærdigt og ender med at skulle kæmpe sig fra samtidig med at en person fra Homuras fortid viser sig at være smerteligt anderledes end husket – et glimrende plot twist der giver lidt melankoli til den ellers glade gung-ho fortælling (svært at være andet givet Shikis personlighed).

Den rige action med masser af fartstreger og tydeligt tempo fortsætter heldigvis og viser Hiro Mashima når han er bedst: hæsblæsende action og piger med skimpy tøj på der afslører deres yppige former.

Edens Zero fortsætter hvor man slap efter sjette bog og man glider let videre gennem siderne og inden man ved det har man læst flere bind – for alle hans mangler og den berettigede kritik om hans enkle fortællinger så er Hiro Mashima en mester i at lave gode shounen historier.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Burn The Witch #0.8 one-shot oprindeligt udgivet i Shonen Jump 50th Anniversary nummeret laves til anime.

Anmeldelse

Denne anmeldelse er skrevet ud fra første sæson af One Piece live action serien, der havde premiere på Netflix den 31. august 2023. Live-action...

Anime

De ny afsnit til en originale Naruto serie skulle begynde denne weekend, men de er nu udskudt på ubestemt tid,

Manga og bøger

Fabricant 100 mangaen om kunstige mennesker der dræber og en ung manga hævn slutter snart.