Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens manga: Edens Zero bog 7

Madames jernnævne!

Edens Zero bog 7
© Hiro Mashima / Kodansha Ltd.

Beskrivelse

Shiki og hans besætning er ankommet til planeten Sun Jewel på jagt efter den skinnende stjerne, Valkyrie. Ved landing støder de på et tilsyneladende fredeligt sted, men Shiki og Homura erfarer på egen hånd, at det skyldes Madame Kurenais tyranniske regeringstid… I mellemtiden rækker Labilia en hånd ud til Rebecca med et samarbejde, der kan smadre B-Cube!

(tekst baseret på forlagets beskrivelse af bogen)

Kort om bogen

Nogle af vores helte dømmes uretfærdigt og ender med at skulle kæmpe sig fra samtidig med at en person fra Homuras fortid viser sig at være smerteligt anderledes end husket – et glimrende plot twist der giver lidt melankoli til den ellers glade gung-ho fortælling (svært at være andet givet Shikis personlighed).

Den rige action med masser af fartstreger og tydeligt tempo fortsætter heldigvis og viser Hiro Mashima når han er bedst: hæsblæsende action og piger med skimpy tøj på der afslører deres yppige former.

Edens Zero fortsætter hvor man slap efter sjette bog og man glider let videre gennem siderne og inden man ved det har man læst flere bind – for alle hans mangler og den berettigede kritik om hans enkle fortællinger så er Hiro Mashima en mester i at lave gode shounen historier.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Både figurer af stærke skurke, robotter og espere samt yakazua man kan blive hængt af (i hver fald ens tøj).

Manga og bøger

En manga og populær mangaka stopper medens andre shounen manga kører lystigt videre og begynder på ny.

Anime

Trailere for anime der kommer i 2023, fra robotter om vinteren over dæmoner, aliens og beskyttende fædre til kontor-kærlighed.

Anime

Lidt musik til aktuel anime og en kommende science fiction film samt en Netflix serie om æg. Vi bliver ved maden med Cola og...