At slå et telt op, starte et bål og spise nudler med Fuji-bjerget som udsigt… Rin og Nadeshiko elsker at campere! Nyd deres lyst til at rejse, og få måske endda et tip eller to om at klare dig i det fri. Du vil måske bare selv tage på camping!

Om bogen

Igen en manga hvor jeg så animeen og var nødt til også at købe mangaen. Den lever op til animeen med smukke vistaer, piger der slapper af i nature (og på skolen) – selvom de har lidt sjove men hyggelige personligheder, det hele krydret med til lejlighedsvise tips til camping.

Afro er glad for store paneler med endnu større indblik. Han tegner naturen utroligt smukt og hans paneler er rolige uden bevægelsesstreger eller andet “kunstigt”, bare et blik ind i områderne omkring Japans bjergområder og de unge folk der bebor dem. For godt nok er serien om unge pige, men der er ikke noget seksuelt på nogen måde: Intet undertøj, ingen seksuelle hentydninger eller andet, de er bare personer der tilfældigvis er hunkøn. De behandles også som kompetente og det er helt fint de camperer alene, hvilket er en dejlig verden må jeg indrømme.

Laid-Back Camp mangaen lever op til sin titel, hvis man vil have rolige, let dvælende afslappede historier og smuk japansk bjerg-natur er den lige det man har behov for.

Galleri

Baseret på fysisk udgave på tysk fra Manga Cult og digital udgave på engelsk fra Yen Press købt gennem et Humble Bundle

Kategoriseret i: