Med Madame Kurenais problemer lige bag sig, står besætningen på EDENS ZERO over for endnu et tilbageslag: den berygtede Drakken Joe. Han har interesseret sig for deres legendariske skib og begyndt sine planer om at tage det sammen med alle de skatte, det måtte bære. Og ligesom Shiki har han også et formidabelt mandskab. I mellemtiden har Rebecca et mareridt, der føles alt for virkeligt til blot at være en drøm…

(tekst baseret på forlagets beskrivelse af bogen)

Kort om bogen

Endelig kommer der fjender, der ikke kun er stærke, men enormt kreative i deres brug af evner i kamp – markant mere kreative end vores helte for at være ærlig.

Der er selvfølgelig kampe der ender i fanservice, som vi forventer det fra Mashima, men der er også lidt intriger og mere ondsidede ting end klassisk slå-på-tæven kampe.

Edens Zero fortsætter hvor man slap efter ottende bog og man glider let videre gennem siderne og inden man ved det har man læst flere bind – for alle hans mangler og den berettigede kritik om hans enkle fortællinger så er Hiro Mashima en mester i at lave gode shounen historier.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Kategoriseret i: