Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens manga: Edens Zero bog 9

Edens Zero bog 9
© Hiro Mashima / Kodansha Ltd.

Med Madame Kurenais problemer lige bag sig, står besætningen på EDENS ZERO over for endnu et tilbageslag: den berygtede Drakken Joe. Han har interesseret sig for deres legendariske skib og begyndt sine planer om at tage det sammen med alle de skatte, det måtte bære. Og ligesom Shiki har han også et formidabelt mandskab. I mellemtiden har Rebecca et mareridt, der føles alt for virkeligt til blot at være en drøm…

(tekst baseret på forlagets beskrivelse af bogen)

Kort om bogen

Endelig kommer der fjender, der ikke kun er stærke, men enormt kreative i deres brug af evner i kamp – markant mere kreative end vores helte for at være ærlig.

Der er selvfølgelig kampe der ender i fanservice, som vi forventer det fra Mashima, men der er også lidt intriger og mere ondsidede ting end klassisk slå-på-tæven kampe.

Edens Zero fortsætter hvor man slap efter ottende bog og man glider let videre gennem siderne og inden man ved det har man læst flere bind – for alle hans mangler og den berettigede kritik om hans enkle fortællinger så er Hiro Mashima en mester i at lave gode shounen historier.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Både figurer af stærke skurke, robotter og espere samt yakazua man kan blive hængt af (i hver fald ens tøj).

Manga og bøger

En manga og populær mangaka stopper medens andre shounen manga kører lystigt videre og begynder på ny.

Anime

Trailere for anime der kommer i 2023, fra robotter om vinteren over dæmoner, aliens og beskyttende fædre til kontor-kærlighed.

Anime

Lidt musik til aktuel anime og en kommende science fiction film samt en Netflix serie om æg. Vi bliver ved maden med Cola og...