Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens manga: Clockwork Planet bog 2

GEAR I BEVÆGELSE

Clockwork Planet bog 2
©Yuu Kamiya / Tsubaki Himana / Sino / Kuro / Kodansha Ltd.

Naoto og RyuZU har et anspændt møde med Marie Bell Breguet og hendes livvagt, Vainney Halter, men de danner en vaklende alliance med det fælles mål at reparere Core Tower i Kyoto. Med byens vigtigste struktur i forfald, er hele Kyotos befolkning i fare, men Naoto mener, at han kan redde den, før byen gennemgår en udrensning.
Dette ustoppelige hold af overløbere kan muligvis redde millioner af liv, men at handle mod regeringens ordrer kan udløse en farlig konflikt. Er Naotos gruppe klar til at tage konsekvenserne af at forstyrre verdens orden?

(tekst baseret på forlagets beskrivelse af bogen)

Beskrivelse

Clockwork Planet har en fantastisk setting, en historie, der til tider er yderst medrivende og en grafisk side der er pæn og samlet er det tydeligt, at den er lavet af professionelle skabere. Både Ryuzu og Maries designs er iøjnefaldende, Marie rammer en ung pige i kropsbygning ret godt medens Ryuzu har et virkelig godt gothic lolita look.

Historien går støt fremad, og den fænger langsomt mere og mere omend jeg stadig savner lidt mere viden om dens fantastiske verden. Med mere tid til Marie får serien også en mere interessant sekundær hovedperson, for hvis jeg skal være ærlig er Naoto ret kedelig i hans single-mindedness hvor hun i det mindste har lidt indre konflikter.
Nogle af beskrivelserne af Marie som kvindelig karakter er dog lidt ubehagelige og nedladende, de bruges som humor for at vise hvor verdensfjern Naoto er men det virker alligevel kikset og problematisk.

En god detalje ved den engelske udgivelse er at der er brugt en anden font til Ryuzus tale for at vise at hun er mekanisk, den mere kantede streg antager jeg skal vise at hun hendes stemme har en metallisk klang.

Læs om bog et eller den fulde anmeldelse af serien for at se om det blev indfriet.

Galleri

Baseret på fysisk udgave og digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Blog

Jeg var i Aarhus i torsdags og fik købt lidt manga i butikkerne der.

Manga og bøger

Ny salgsrekord for manga (og tegneserier generelt), en komedie der slutter og ny romaner af populære skabere begynder.

Blog

Siden jeg sidst skrev om køb i foråret har jeg fået købt en del flere mangaer, 24 bøger for at være præcis.

Manga og bøger

Der er kommet en ny gratis lovlig manga app, der kommer en ny manga om en russisk pige, tegneren til en populær webtoon er...