“The Flame Hashira. En med en ånd, der brænder varmere og stoltere end nogen anden.”
Fra anime-serien Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba udgiver Max Factory en figma af Kyojuro Rengoku.
Ved at bruge de glatte, men justerbare led fra figma, kan du skabe en række actionfyldte positurer fra serien. En fleksibel plast bruges til vigtige områder, hvilket gør det muligt at holde proportionerne uden at gå på kompromis med mulighederne.
Han kommer med tre ansigtsplader inklusive et standardansigt, et smilende ansigt og et såret kampansigt. Fremadskuende, venstre- og højreskuende øjendele til brug med hans standardansigt og smilende ansigt er også inkluderet.
Med hensyn til valgfrie dele kommer han med sit Nichirin-blad og tre slags flammeeffektdele til at genskabe sine flammeåndingsteknikker. En del med krydsede arme, en bento boks og hans Nichirin Blades skede er også inkluderet.
Der medfølger et artikuleret figma-stativ til at vise figmaen i en række forskellige positurer.

Kan bl.a. købes hos

Tagged i:

, , ,