Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime kort nyhed: Malevolent Spirits trailer
Anime kort nyhed: Malevolent Spirits trailer
©オニグンソウ/集英社, もののがたり製作委員会

Anime

Anime nyhed: Malevolent Spirits trailer

Serien om en eksorcist der hader ånder med tvinges til at bo med dem begynder til vinter.

Den 9 januar 2023 begynder Malevolent Spirits: Mononogatari på japansk TV.

Trailer

Beskrivelse

Som en eksorcist fra Saenome-klanen er det Hyomas pligt fredeligt at eskortere artefakt-ånderne kendt som “Tsukumogami” tilbage til åndeverdenen. Men Hyoma foragter dybt de overnaturlige væsener!
Han handler skruppelløst imod dem – og truer igen og igen med alvorlig fare for freden mellem menneskers og åndernes verden.
Til sidst bliver han dømt af sin bedstefar til at bo sammen med gymnasieeleven Botan… som bor under samme tag som humanoide artefaktånder! Og de har til gengæld ingen intentioner om at behandle Hyoma med børnehandsker…

Illustration

Anime kort nyhed: Malevolent Spirits trailer
©オニグンソウ/集英社, もののがたり製作委員会

Info

TV-serien bliver skabt af animationsstudiet BN Pictures under instruktion af Ryuichi Kimura (Aikatsu!). Keiichirou Oochi (Hinamatsuri) er står for seriens komposition, mens Shiori Fujisawa (Kill la Kill) skal stå for karakterdesign. John Kanda og XELIK sørger for baggrundsmusikken. Den japanske gruppe ARCANA PROJEKT vil fremføre åbningssangen “Koigoromo”, mens TRUE er blevet signet til afslutningssangen “rebind”.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...