Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

POP UP PARADE KonoSuba Aqua Swimsuit Ver.

POP UP PARADE KonoSuba Aqua Swimsuit Ver.
©2019 暁なつめ・三嶋くろね/KADOKAWA/映画このすば製作委員会

“Det er et værdsat privilegium at se en gudinde i sin badedragt, du ved!?”
POP UP PARADE er en serie af figurer, der er nemme at samle med overkommelige priser og hurtige udgivelser! Hver figur er typisk omkring 17-18 cm i højden, og serien byder på et stort udvalg af karakterer fra populære anime- og spilserier, og mange flere vil snart blive tilføjet!
Fra anime-serien KONO SUBARASHII SEKAI NI SYUKUFUKU WO! udgiver Max Factory til april 2022 en POP UP PARADE figur af Aqua i badedragt! Aqua er blevet fanget i figurform i en dynamisk positur. Vis hende med de andre badedragtsfigurer fra “Konosuba”, der kommer snart!

Kan bl.a. købes hos


Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X