Kadokawa har udgivet den første engelsk-undertekstede trailer til Studio Triggers tv-anime baseret på Ryōko Kuis Delicious in Dungeon (Dungeon Meshi) manga.

Traileren annoncerer animeens tre ekstra rollebesætningsmedlemmer, åbnings-temasangen “Sleep Walking Orchestra” af rockbandet BUMP OF CHICKEN og at den udsendes over to på hinanden følgende forløb (kvartedele af året) fra januar til juni 2024.

Beskrivelse

Hvad får du, når du krydser dungeon-eventyr og mad-manga? Du får Delicious in Dungeon, hvor vi finder vores trup af eventyrere på en mission for at redde deres forsvundne teammedlem, mens vi finder ud af, hvordan vi kan overleve på den mad, som dungeons giver.
Da den unge eventyrer Laios og hans selskab bliver angrebet og forsvarligt tæsket af en drage dybt inde i en dungeons, mister partyet alle sine penge og proviant. De er ivrige efter at komme tilbage til det, men der er bare et problem: Hvis de sætter ud uden mad eller mønt at tale om, er de sikre på at dø på vejen! Men Laios kommer med en genial idé: “Lad os spise monstrene!”
Slim, basilisker, mimics og endda drager… ingen er sikret mod lysten fra disse dungeon-crawling gourmander!

Roller

De ny roller er

  • Saori Hayami som Fallin, en magi bruger, der udforsker dungeons sammen med sin bror Laios.
  • Akira Miki som Namari, en dværg, der forlod Laios og hans party.
  • Shinji Kawada som Shuro, en talentfuld sværdkæmper, der også forlod gruppen.

Folkene bag

Yoshihiro Miyajima (SSSS.Dynazenon film, episodeinstruktør for SSSS.Gridman) instruerer Delicious in Dungeon animen hos Trigger.
Kimiko Ueno (The Royal Tutor, Chimimo, Eternal Boys) superviser seriens manuskripter, Naoki Takeda (chefanimationsdirektør på BNA: Brand New Animal) designer karaktererne, og Yasunori Mitsuda (Chrono Trigger, Xenoblade Chronicles, Black Butler: Book of Circus) komponerer musikken.

Teaser trailer

Illustration

Delicious in Dungeon teaser
©Ryoko Kui,KADOKAWA/Delicious in Dungeon PARTNERS

Kilde

Kategoriseret i: