Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Aharen-san wa Hakarenai anime trailer

Anime serien har Inori Minase og Takuma Terashima i hovedrollerne og begynder til april 2022

Aharen-san wa Hakarenai anime trailer

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Asato Mizus Aharen Is Indecipherable (Aharen-san wa Hakarenai) romantiske komedie mangaserie udsendte en ny reklamevideo til animeen. Videoen fremhæver de akavede interaktioner mellem hovedparret Raidō og Reina.

Beskrivelse

Den romantiske teenagekomedie følger det “ubeskrivelige” hverdagsliv for den lave, stille Reina Aharen og Raidō, der sidder ved siden af hende i klassen. Aharen er ikke så god til at bedømme afstanden mellem mennesker (eller personlige grænser), og Raidō fornemmede i begyndelsen en vis afstand mellem dem to. Så en dag, da Raidō samlede viskelæderet op, som Aharen havde tabt, blev afstanden mellem dem pludselig ubehageligt tæt.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X