Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens manga: Bakemonogatari bog 2

Lad os få gang i Dagens… igen, og hvad mere passende end at begynde med et bind 2 som jeg blev færdig med den 2 januar

Bakemonogatari bog 2
© NISIOISIN © OH! GREAT / Kodansha Ltd.

Et team-up lavet i manga-himlen! Den vildt populære Monogatari romanserie af den berømte bestsellerforfatter Nisio Isin er nu blevet omdannet til en knockout-manga-adaption af ingen ringere end den legendariske kunstner Oh! Great (Tenjo Tenge, Air Gear)!

Beskrivelse

“Jeg vil lige vise hende rundt.”

Den pige, Koyomi Araragi fangede da hun faldt, var Hitagi Senjogahara – “pigen, hvis vægt blev stjålet.” Pigen skal redde sig selv. Hun er nødt til at prøve ikke at miste sig selv i sine sande følelser…

Kort om bogen

Efter at bog 1 leverede en flot serie med virkeligt gode tegninger og en fængende omend lidt forvirrende historie fortsatte jeg selvfølgelig serien.

Bog to er lige så flot tegnet som den første, action scenerne er endda en tand bedre her vil jeg sige. Historien er heldigvis lidt mere tydelig, der er hop men ikke så grelle og flowet er bedre sammen med at tempoet virker en smule langsommere (hvilket vel passer med bogens ny snegle karakter). Egentlig er bogen kun en lille del af en cykel og gåtur rundt i byen, så der sker ikke ret meget, men minder og de lange dialoger, der igen ofte virker påklistret prætentiøse, går at der alligevel sker meget. Denne selvrefleksion og højtravende tanker om eksistens og nihilisme er meget Nisio Isin, hans originale historie skinner klart igennem. Mine tanker fra bog 1 varer ved, omend det er blevet lidt bedre i den anden bog.

Bind to er lige så utroligt flot en manga som bog 1. Den er heldigvis mindre forvirrende nu tingene er mere definerede, omend dialogen stadig er forvirrende prætentiøs til tider men de flotte tegninger gør at man hænger ved og at det ikke gør noget at man læser en side en gang mere. Bogen er igen absolut værd at læse!

Galleri

Baseret på digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle og fysisk udgave udgivet af Vertical Comics

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Her er en trailer for den isnende romantiske komedie der begynder om et par dage.

Anime

Anden sæson begynder til januar 2023.

Anime

Serien om en eksorcist der hader ånder med tvinges til at bo med dem begynder til vinter.

Blog

Jeg var i Aarhus i torsdags og fik købt lidt manga i butikkerne der.