Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

nonnon31
nonnon31
© Atto 2010

Anbefaling

Dagens manga: Non Non Biyori bog 3

Lad os tage en bog 3, som jeg blev færdigt med for nyligt, her den 3 januar.

Sommerferien er slut, hvilket betyder, at det er tid til at vende tilbage til Asashigoaka Branch skolen med dets utætte tag, et kombineret klasseværelse og en lærer, der bare vil sove hele tiden.
Skolen er dog ikke for evigt, og ingen ved det bedre end dem, der er færdiguddannede, som Kaede, der driver den lokale slikbutik. Men før pigerne fra Asahigoaka Branch kan se så langt frem, lærer Natsumi, hvad der sker, når du udsætter at læse til eksamen, Hotaru farer vild i skoven, og alle tager del i skolefestivalen. Lær efterårets sande betydning i bog 3 af Non Non Biyori!

Kort om bogen

Non Non Biyori mangaen fortsætter den rolige, afslappede stil fra bog 1 og 2.

Vi er tilbage til humoren omkring pigernes skolegang og især alle de problemer Natsumi skaber for dem omkring sig er i fokus i denne bog. Der er stadig jokes om at Koma-chan er lille, og selvom scenen med hende som tanuki er sød er den også lidt ond mod hende – generelt går hendes søsters ideer ret meget ud over hende i denne bog omend Natsumi får igen i både skolen og især deres mors vrede det mindste.
Til gengæld er humoren omkring Renge virkeligt kær, hun ser verden på sin egen barnlige måde hvilket understreges flere gange i denne bog.

Jeg er mindst lige så glad for mangaen som for animeen, hvis du har brug for et afbræk i det landlige med glad energi omkring dig så kast dig over bøgerne (eller animeen) ligesom jeg.

Galleri

Info

Tegninger og historie Atto

Udgivet på engelsk af Seven Seas

Læst Digital udgave læst via Comixology

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

De afslappede camping-piger i Laid-Back Camp får tredje sæson i 2024.

Anime

Natsume's Book of Friends får endelig en anime sæson mere, og selv om det er den syvende er vi ikke træt af den.

Anime

Trailere for kommende anime, herunder fantasy læger, vikinger, storesøster i en anden verden, ninjaer og afsluttende, afslappende camping.

Blog

Jeg var i Aarhus i torsdags og fik købt lidt manga i butikkerne der.