Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Delicious Party Precure anime trailer

Serien får premiere på japansk TV den 6 februar 2022

Delicious Party Precure anime trailer

Toei Animation opdaterede hjemmesiden for deres 19. Precure projekt, Delicious Party♡Precure, i søndags med animeens trailer video, hovedrolle, hovedmedarbejdere, historie introduktion og premiere den 6. februar.

Nøgleordene i historien er “Måltider bringer smilende ansigter.” Cookingdom er det mystiske rige, der er ansvarligt for al madlavning i vores egen verden. Historien begynder, da Recipe-Bon, hvor opskriften på hver ret er skrevet ned, bliver stjålet fra Cookingdom. Synderen er Bundoru-banden, der har til formål at monopolisere hver ret for sig selv.
Energy Fairies ankommer til det menneskelige riges “Oishii na Town” (Delicious Town) for at søge efter Recipe-Bon, og de giver tre piger kræfter til at forvandle sig til Precure magiske piger. Precure-pigerne står op mod Bundoru-banden for at erobre Recipe-Bon tilbage.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Touyas smartphone er stadig ikke løbet tør for strøm til foråret 2023.

Anime

Endnu en klassisk kaiju får en Netflix anime.

Anime

Serien om en normal magiker på en elite skole begynder til januar - eller er han nu helt normal...

Anime

Serien om en eksorcist der hader ånder med tvinges til at bo med dem begynder til vinter.