Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Delicious Party Precure anime trailer

Serien får premiere på japansk TV den 6 februar 2022

Delicious Party Precure anime trailer

Toei Animation opdaterede hjemmesiden for deres 19. Precure projekt, Delicious Party♡Precure, i søndags med animeens trailer video, hovedrolle, hovedmedarbejdere, historie introduktion og premiere den 6. februar.

Nøgleordene i historien er “Måltider bringer smilende ansigter.” Cookingdom er det mystiske rige, der er ansvarligt for al madlavning i vores egen verden. Historien begynder, da Recipe-Bon, hvor opskriften på hver ret er skrevet ned, bliver stjålet fra Cookingdom. Synderen er Bundoru-banden, der har til formål at monopolisere hver ret for sig selv.
Energy Fairies ankommer til det menneskelige riges “Oishii na Town” (Delicious Town) for at søge efter Recipe-Bon, og de giver tre piger kræfter til at forvandle sig til Precure magiske piger. Precure-pigerne står op mod Bundoru-banden for at erobre Recipe-Bon tilbage.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Den kommende romantiske komedie begynder her til april.

Anime

Til næste år kommer en isekai om at klappe fluffy dyr i en anden verden.

Nyheds links

Her er en trailer for det kommende Goblin Slayer strategi rollespil.

Anime

Anime filmen baseret på Akira Toriyamas Sand Land manga får premiere til august.