Toei Animation opdaterede hjemmesiden for deres 19. Precure projekt, Delicious Party♡Precure, i søndags med animeens trailer video, hovedrolle, hovedmedarbejdere, historie introduktion og premiere den 6. februar.

Nøgleordene i historien er “Måltider bringer smilende ansigter.” Cookingdom er det mystiske rige, der er ansvarligt for al madlavning i vores egen verden. Historien begynder, da Recipe-Bon, hvor opskriften på hver ret er skrevet ned, bliver stjålet fra Cookingdom. Synderen er Bundoru-banden, der har til formål at monopolisere hver ret for sig selv.
Energy Fairies ankommer til det menneskelige riges “Oishii na Town” (Delicious Town) for at søge efter Recipe-Bon, og de giver tre piger kræfter til at forvandle sig til Precure magiske piger. Precure-pigerne står op mod Bundoru-banden for at erobre Recipe-Bon tilbage.

Kilder

Kategoriseret i: