EN SKÆBNEHANDEL
Naoto og hans gruppe fortsætter deres dybe nedstigning ind i den mørke verden i Shangri-La, hvor kriminalitet, forræderi og fare løber løbsk. De to genier, Naoto og Marie, tiltrækker onde kræfter i samfundets helvedes underliv, og deres skæbner bliver langsomt låst sammen som rustne tandhjul. Shangri-La kører på døden, og dens stærkeste leder vil have Halter til at udføre en vanskelig afvejning, men vil den beslutning Halter træffer være den rigtige…? Og da et ukendt ansigt fra Initial-Y-serien dukker op, kan RyuZU være i problemer!

Om bogen

Der skrues op for intrigerne og hvor hårde folk er mod hinanden, hvilket er en stor kontrast til vores idealistiske, friske unge der tror de kan gøre verden bedre. Dette er det centrale omdrejningspunkt i denne ark, den naive tro på sig selv og at verden kan være bedre mod kyniske voksne der ser tingene mere sort.
Den ny store skurk, fordi den helt store er sat på pause medens de flygter, er skingrende sindssyg og morderisk i en grad der minder stærkt om de værste udgaver af Jokeren i Batman. Han er virkeligt modbydelig, og bogen her ramte mig faktisk ved at dræbe en biperson kort efter hendes introduktion, de formåede på få sider at få hende givet personlighed, relevans og så dræbe hende kort efter for maksimum slagside. På den måde er han langt mere interessant end seriens virkelige hovedskurk, som manipulerer ikke bare en by men hele verden men kun ses som et glimt af en skygge indtil videre (og slet ikke i dette bind).

Når al rosen for at være en af de bedste bøger i serien er overstået sidder man efter at have læst serien hidtil og føler at denne ark, der ender med at dække en tredjedel af serien uden at afsløre noget, reelt bare er en filler medens det helt store venter på at heltene kommer tilbage stærkere og klogere.

Læs om bog et, to, tre, fire. fem, seks, syv, otte eller den fulde anmeldelse af serien for at se tanker om resten af serien.

Galleri

Baseret på fysisk udgave fra Seven Seas og digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,