Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Arknights Surtr Magma Ver.

Arknights Surtr Magma Ver.
© 2017-2022 Hypergryph Co., Ltd. All Rights Reserved

“Er du begyndt at værdsætte mig efter at have set min magt?”
Fra det populære smartphonespil Arknights kommer Surtr: Magma Ver., en ny 1/7-skala figur. Surtr er blevet genskabt i figurform, idet hun ligger oven på en kæmpe hånd med et selvsikkert ansigtsudseende, der perfekt formidler hendes ædle, hårde personlighed. Hendes outfit og store sværd er blevet trofast fanget baseret på den originale illustration. Basen har klipper og magma modelleret i fantastiske detaljer. Læge, sørg for at tilføje hende til din samling!

Figuren udkommer til september 2022 og er lavet af Myethos.

Kan bl.a. købes hos


Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X