Inzai City i Chiba-præfekturet forsøger at skille sig ud blandt alle de andre byer i Japan ved at bruge anime til at promovere sig selv. Byen udgav Inzai Aru Aru Monogatari net-animeen. Historien har et fremtrædende fantasy-tema, en sjældenhed blandt anime turisme reklame.

Den 18 minutter lange anime er en del af byens “Make Inzai Original”-projekt, som efterlyser forslag til salgsfremmende indhold fra Inzai-borgere.

Animen er baseret på Yūhi Nakamuras Inzai Aru Aru 11-kapitel fire-panel manga, som blev lanceret i 2019, og er en reklame manga for byen. Historien handler om en 10-årig pige ved navn Shirushi Nishizumi, som bor i byen, og det rumvæsen, hun møder, efter at det styrtede ned i Inzai. Rumvæsenet har brug for “Aru Aru Energy” for at være i stand til at få energi til sit rumskib.

Kilder

Tagged i:

, , ,