Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Inzai Citys Inzai Aru Aru Monogatari fantasy reklame anime
Inzai Citys Inzai Aru Aru Monogatari fantasy reklame anime

Anime

Inzai Citys Inzai Aru Aru Monogatari fantasy reklame anime

Inzai City i Chiba-præfekturet forsøger at skille sig ud blandt alle de andre byer i Japan ved at bruge anime til at promovere sig selv. Byen udgav Inzai Aru Aru Monogatari net-animeen. Historien har et fremtrædende fantasy-tema, en sjældenhed blandt anime turisme reklame.

Den 18 minutter lange anime er en del af byens “Make Inzai Original”-projekt, som efterlyser forslag til salgsfremmende indhold fra Inzai-borgere.

Animen er baseret på Yūhi Nakamuras Inzai Aru Aru 11-kapitel fire-panel manga, som blev lanceret i 2019, og er en reklame manga for byen. Historien handler om en 10-årig pige ved navn Shirushi Nishizumi, som bor i byen, og det rumvæsen, hun møder, efter at det styrtede ned i Inzai. Rumvæsenet har brug for “Aru Aru Energy” for at være i stand til at få energi til sit rumskib.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.