Fra Is the order a rabbit? BLOOM kommer en 1/7 skala figur af Cocoa klædt ud som en super sød lille heks!
Stemningen i motivillustrationen, skaber en scene, hvor hun flyver gennem nattehimlen. Den flagrende kappe og nederdel er skulptureret med omhyggelig opmærksomhed for at genskabe udseendet af bevægelsen, mens skulpturen omkring hendes blide ansigt fylder den færdige figur med nuttethed.
Farven på det magiske outfit er afstemt efter farven på Cocoas øjne og skaber en perfekt balance mellem lys og mørk for en finish af høj kvalitet. De store øjne har en perlelignende farveovergang for en smuk finish. Cacao har også en anden frisure end sædvanlig, de lave og løst bundne twin-tails fanges ned til de fine detaljer.
Selv effektdelen ved hendes fødder og det hvirvlende slik omkring hende er godt genskabt.
Effektdelen, der er fastgjort til knæet, kan fjernes for at øge udseendet af at svæve i luften.

Figuren udkommer til maj 2022 og er lavet af Plum.

Kan bl.a. købes hos AmiAmi