Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

My Stepmom’s Daughter Is My Ex anime trailer

My Stepmom's Daughter Is My Ex anime trailerq

Den officielle Twitter-konto for animeen baseret på Kyōsuke Kamishiro og Takayakis My Stepmoms Daughter Is My Ex (Mamahaha no Tsurego ga Moto Kano Datta) light novel serie afslørede torsdag sin første teaser reklame video, vigtige illustration, rollebesætning, personale og premiere i 2022.

Beskrivelse

Ah, gymnasiet. Er der noget bedre sted at starte på en frisk efter et forfærdeligt mellemskoleforhold? Niks! Ikke medmindre din eks ender på samme skole som dig og nu er din stedsøskende. Hvad der skulle være et fredens fristed, hvor jeg kunne undgå nogensinde at se hende igen, er blevet et levende mareridt! Overalt hvor jeg kigger, ser jeg hende – i mit hus, i min skole, i min klasse. Der er ingen flugt! Hun hævder endda, at hun er den ældre søskende. Der er hun for helvede ikke!

Men jeg vil ikke tabe til hende. Jeg er trods alt den ældre bror i denne nye familiesituation. Det er rigtigt, vi er familie nu. Uanset hvor meget vi måske troede, vi elskede hinanden før, så vi hinandens sande farver og indså, at vi ikke var skabt til hinanden. Det er derfor, selvom vi måske fortsætter en ven-kammerat-søskende opførsel af hensyn til vores forældre, vil tingene aldrig gå tilbage til hvad de plejede at være.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Fra MMO piger i vandet over en ko og en action-kanin til en alien, der er en bred vifte af anime-piger i bikini på...

Anime

Anden sæson af den søde Kuma Kuma Bear begynder til april.

Mad

Det er ikke kun herhjemme at McD eksperimenterer med "lande" burgere, det gør de også i Japan.

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.