Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

The Duke of Death and His Maid sæson 2 trailer

Anden sæson om den dødelige hertug og hans drillende tjenestepige kommer til sommer.

The Duke of Death and His Maid sæson 2 trailer

Den officielle hjemmeside for TV-anime serien baseret på Koharu Inoues The Duke of Death and His Maid (Shinigami Bocchan to Kuro Maid) manga afslørede sidste torsdag en ny teaser-reklame video, illustration og juli-premiere for anden sæson.

Trailer

Beskrivelse

Da hertugen var en ung dreng, gjorde en heks at enhver levende ting, han rørte ved, døde. Ude af stand til at klare sådan et forbandet barn, sendte hans familie ham væk for at bo i et gammelt palæ. Nu en ung mand er hans eneste ledsagere en ældre butler og hans barndomsven, en barmfager, blond tjenestepige ved navn Alice.
På trods af at berøring af hertugen betyder øjeblikkelig død, driller Alice ham konstant, kommer tæt på og flirter nådesløst. Men selvom Alice elsker at få hertugen til at rødme, er hendes hengivenhed for ham den ægte vare. Kan de to finde ud af en måde at bryde heksens magi på?

Illustration

The Duke of Death and His Maid sæson 2 trailer

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Næste del af The Princes of Tennis kommer til næste år.

Anime

Femte sæson Bungou Stray Dogs om de populære detektiver begynder allerede næste måned.

Anime

Om under en måned begynder Sweet Reincarnation om en mand der genfødes i en anden verden men bibeholder sin passion som konditor.

Nyheds links

Til oktober udkommer den næste Sword Art Online spil med titlen Sword Art Online: Last Recollection.