Fare og handling vrimler efter Akira Sengoku og hans klassekammerater nødlandede på en øde ø, da de flyver hjem fra en skoleudflugt. Øen findes ikke på nogen kort, men det er ikke engang den mærkeligste del: de dyr, de finder på øen, er forhistoriske dyr, der skal have uddøet i tusindvis af år! Nu er Akira og hans venner i fare, da øens beboere begynder at se på menneskene for deres næste måltid. Vil de nogensinde løse øens mysterium og finde hjem?

(tekst baseret på forlagets beskrivelse af bogen)

Kort om bogen

Selve scenariet i Cage of Eden med øen virker søgt, den måde der pludselig dukker monstre og personer op der intet spor var af før – selvom de er på størrelse med huse. Når det er sagt er personerne dog udmærkede, ekstremt stereotype men tiltalende i deres enkelthed.

Grafisk er den blandet, der er ofte noget en smule off ved personernes designs og monstrene er kiksede selvom de er groft baseret på virkelig fortids-dyr. Samtidig er der dog også noget tiltalende lidt gammeldags ved stregen, den minder mig om mangaer jeg læste for 20 år siden.

Samlet fænger historien rimeligt fra starten med dens mysterie scenarie, og bog 1 slutter med en cliffhanger der lover mere menneskeligt drama (som jeg kan afsløre der kommer mere af og vil fylde mere end monstrene).

Galleri

Baseret på digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Kategoriseret i: