ONDSKAB UDSPRINGER AF VENLIGHED! Efter dage for at udsætte sig for faren for forhistoriske dyr og det hårde klima, deler de overlevende sig i flere mindre grupper – alle forsøger at opnå en eksistens på øen. Men når galskab begynder at påvirke nogle af grupperne kan alle være i fare!

(tekst baseret på forlagets beskrivelse af bogen)

Kort om bogen

Cage of Eden bog 4 fortsætter efter bog 3 og ender med at lede direkte videre til bog 5, det er trods alt en spændingshistorie.

Tegningerne er ved at have fundet et godt sted, omend der også skulle lidt (reelt unødvendig) fanservice til. Samtidig viser bogen dog unge mænd som man forventer dem, omend måske lidt overdrevet for denne situation at de stadig higer efter at se trusser. Til gengæld er det tydeligt at nogle af de vanvittige agter at voldtage en kvindelige karakter før de dræber hende, hvilket måske er mere i tråd med den ekstreme situation og viser hvor langt de er ude.

Historien i Cage of Eden bliver virkeligt ubehagelig i denne bog, jeg var nødt til at lægge den og holde en længere pause simpelthen fordi nogle af personerne er blevet vanvittige og afstumpede af det der er sket, især den ene rammer hårdt fordi man kan følge hvordan det er sket. Her er serien bedst og værst på samme tid, den har nu pejlet sig ind på det psykologiske og behøves ikke monstre for at være skræmmende, det er de strandede mennesker der presses der viser sig at være de største monstre.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Kategoriseret i: