TOEI-animation meddelte tirsdag, at det vil producere en anime baseret på NFT-kunstsamlingen af den niårige dreng “Zombie Zoo Keeper.” TOEI animation planlægger at “afsløre” projektet i foråret.

Toei laver Zombie Zoo anime baseret på 9 årigs NFT kunst samling

Zombie Zoo Keeper skabte kunst samlingen Zombie Zoo som hans forskningsprojekt under sin sommerferie sidste år. Ved hjælp af sin mor, kunstner Emi Kusano, begyndte han at sælge pixelkunst som NFTS (non-fungible token), og berømtheder som Steve Aoki købte NFT-kunstværket. Fra januar har Zombie Zoo Keeper skabt 209 pixel kunststykker og gjort dem tilgængelige på NFT Marketplace OpenSea. Han blev senere valgt på listen “2021 Forbes Japan 100”, og TOEI animation sagde, at han hurtigt “blev ansigtet af ‘NFT kunst scenen’ i Japan.”

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,