Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

KDcolle “Sword Art Online” Yuuki Summer Wedding Ver. KADOKAWA Special Set

KDcolle "Sword Art Online" Yuuki Summer Wedding Ver. KADOKAWA Special Set
©2020 REKI KAWAHARA/KADOKAWA CORPORATION/SAO-P Project

Til Sword Art Online seriens 10 års jubilæum har DengeKi Gs magasin planlagt bryllups tema varer og figurer. Rangeret andet efter Asuna i en afstemning efter hvem de vil have en figur af i “SAO10 års jubilæums bryllupsserie” er Yuuki, som nu er en figur baseret på den nye illustration!
Yuuki er afbildet løbende langs stranden med en buket i hånd og glædeligt udtryk på hendes ansigt i illustrationen, som er fuldt fanget som det er for figuren. Frillæggene, flydende slør og nederdel, alle smukt genskabt ved hjælp af klare materialer og perle maling.
Stillingen er designet til at parre med den separat solgte “Asuna Summer Wedding Ver.” Så sørg for at nyde dem sammen i din figursamling.
Det er ikke alt, Kadokawa Special Set indeholder en B2 størrelse væg scroll med motivillustrationen, der bruges til at gøre figuren som en eksklusiv bonus! Både figuren og illustrationen er fyldt med Yuukis charme, der gør dette til et sæt fans vil ikke savne.
Figuren er 1/7 skala (24cm høj) og udkommer til marts 2023 og kan bestilles indtil slutningen af marts 2022. Hun udgives af KADOKAWA og er modelleret af Chizuru (Tsuru-no-yakata) og bemalet af Inaba (Revolve).

Figuren kan bl.a. købes hos AmiAmi

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Femte sæson Bungou Stray Dogs om de populære detektiver begynder allerede næste måned.

Anime

Om under en måned begynder Sweet Reincarnation om en mand der genfødes i en anden verden men bibeholder sin passion som konditor.

Nyheds links

Til oktober udkommer den næste Sword Art Online spil med titlen Sword Art Online: Last Recollection.

Nyheds links

Der kommer et nyt Silent Hill projekt, Silent Hill Ascension, der live lader folk fælles bestemme hvad der sker.