Det er nu blevet annonceret, at Doufu Mayois Black Summoner light-novel serie vil blive lavet til en TV-anime serie. I tråd med meddelelsen er der frigivet nogle detaljer og en illustration.
Anime-serien bliver produceret af Studio Satelight under ledelse af Yoshimasa Hiraike (Wotakoi: Love is Hard for Otaku, Kaleido Star), som også er ansvarlig for seriens manuskript. Miwa Oshima (My Next Life as a Villainess, Baka to Test – Summon the Beasts) er ansvarlig for karakterdesign. Anime-serien er planlagt til at få premiere i kalenderåret 2022.

Beskrivelse

Kelvin vågner op et mærkeligt nyt sted uden minder om sit tidligere liv, kun for at opdage, at han ser ud til at have byttet sine minder ud med nogle kraftfulde nye evner under den nylige transmigrering. Som summoner begiver han sig ud i en helt ny verden, og som sin første kammerat har han selve gudinden, der bragte ham til denne verden!
Han begynder sit nye liv som eventyrer, og det tager ikke lang tid for ham at opdage sit skjulte talent som kampjunkie. Fra den sorte ridder af de onde ånders gamle slot til dæmonen i vismandens skjulte hule trives Kelvin med at kæmpe mod den ene magtfulde fjende efter den anden.
Slut dig til denne OP-eventyrer i en spændende og episk saga, mens han og hans kammerater går gennem historiens annaler!

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,