Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Senki Zessho Symphogear AXZ Chris Yukine Lovely Sweater style [AQ]

Chris Yukine i et vovet sweater-outfit!

Senki Zessho Symphogear AXZ Chris Yukine Lovely Sweater style [AQ]
©Project シンフォギアAXZ

Fra tv-animen Senki Zesshou Symphogear AXZ kommer en 1/7 skala figur af Chris Yukine i et vovet sweater-outfit! Chris er poseret med en gave bag ryggen iført en vovet og karakteristisk trøje med åben ryg. Nyd Chris med en lidt anderledes charme sammenlignet med hendes typiske udseende i kamp!

Om AQ-mærket
Elementer mærket [AQ] er varer, hvis udvikling og udgivelse blev overtaget fra AQUAMARINE af Good Smile Company. Med AQUAMARINEs visioner for disse figurer i tankerne, planlægger de gradvist at udgive dem, så fans kan nyde dem.

Udkommer til april 2023 udgivet af Good Smile Company.

Kan bl.a. købes hos AmiAmi

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X