Jeg kæmper stadig med at nå igennem min back-log, og dette format fungerer egentlig ret godt til formålet.

Forår 2022

Vampire in the Garden trailer

Netflix streamer en engelsk-undertekstet trailer til Wit Studios originale anime Vampire in the Garden. Videoen afslører animeens verdensomspændende premiere den 16. maj på Netflix. Netflix afslørede også en ny visualisering til anime.

En kold vinter tabte menneskeheden sin kamp mod vampyrerne – og med den en stor del af sit hjemland. En lille gruppe overlevende byggede en mur af lys i en lille by for at beskytte dem mod vampyrerne og give dem et sted at bo. Hovedpersonen Momo lever et undertrykt liv, men ønsker stadig at sameksistere med fjenden, vampyrerne. Fine, vampyrernes dronning elskede engang mennesker og forsvandt fra slagmarken. Da krig bryder ud i menneskenes by, finder et skæbnesvangert møde sted mellem de to…

Der var engang en verden, hvor vampyrer og mennesker levede sammen i “paradis”. Denne historie handler om den unge pige Momo og vampyrdronningen Fine, der er på jagt efter dette “paradis”.

Vampire in the Garden trailer
©Netflix, WIT Studio

Kilder

Teasing Master Takagi-san anime film teaser

Yuiko Ōhara står for temasangen til filmen der får premiere i Japan den 10. juni

Kilde

Spriggan trailer

Netflix annoncerede at de vil udgive david productions nye anime-serie baseret på Hiroshi Takashige og Ryōji Minagawas Spriggan (Striker) manga verden over den 18. juni. Selskabet streamer også en ny trailer.

Kilde

Sommer 2022

Black Summoner trailer

Serien begynder til juli.

Kelvin vågner op et mærkeligt nyt sted uden minder om sit tidligere liv, kun for at opdage, at han ser ud til at have byttet sine minder ud med nogle kraftfulde nye evner under den nylige transmigrering. Som summoner begiver han sig ud i en helt ny verden, og som sin første kammerat har han selve gudinden, der bragte ham til denne verden! Han begynder sit nye liv som eventyrer, og det tager ikke lang tid for ham at opdage sit skjulte talent som kampjunkie. Fra den sorte ridder af de onde ånders gamle slot til dæmonen i vismandens skjulte hule trives Kelvin med at kæmpe mod den ene magtfulde fjende efter den anden. Slut dig til denne OP-eventyrer i en spændende og episk saga, mens han og hans kammerater går gennem historiens annaler!

Kilder

The Prince of Tennis II: U-17 World Cup trailer

Det kommende ny kapitel i den klassiske franchise Shin Tennis no Ōji-sama U-17 World Cup (The Prince of Tennis II: U-17 World Cup) får premiere til juli.

Kilde

Efterår 2022

Wataten film info

Filmen har titlen Watashi ni Tenshi ga Maiorita! Precious Friends og får premiere i de japanske biografer i det tidlige efterår.

Kilde

Pop Team Epic sæson 2 trailer

Anden sæson af anime serien vil begynde at blive sendt fra oktober 2022, og tilsyneladende vil stemmeskuespilleren Shota Aoi, som allerede havde en optræden i det sidste afsnit af sæson 1, også vende tilbage.

Kilde

KanColle sæson 2 til november

Den bliver kun otte afsnit lang og har titlen KanColle: Itsuka Ano Umi de (Kan Colle: Someday in that Sea).

Kilder

2022

4-Nin wa Sorezore Uso o Tsuku skole komedie manga laves til anime

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Madoka Kashihara’s 4-Nin wa Sorezore Uso o Tsuku (Four People Lie in Their Own Way) manga åbnede formelt i lørdags. Hjemmesiden annoncerede, at animeen vil blive vist i ANIMAZiNG!!! programblok på ABC TV, TV Asahi og 22 andre stationer i år.

Kilde

Ukendt

Mahō Shōjo Magical Destroyers TV anime trailer og illustration

Den officielle hjemmeside for Mahō Shōjo Magical Destroyers (Magical Girl Magical Destroyers), en original TV anime af undergrundskunstner og musikskaber Jun Inagawa, afslørede en ny illustration og teaser-trailer til animeen. Videoen afslører to karakterer, Magical Girl Pink og Magical Girl Blue.

Mahō Shōjo Magical Destroyers TV anime trailer og illustration

Kilde

Kategoriseret i: