Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Pacific Rim, Shaman King, To Your Eternity, Way of the Househusband Welcome to Demon School Iruma-kun

Pacific Rim: The Black anime trailer 2

Netflix begyndte at streame en anden fuld trailer og afslørede nye “plakater” til Pacific Rim: The Black anime-serien.

Serien begynder streaming i dag den 4 marts.

Japansk dub

Engelsk dub

Plakat

Kilde

Ny Shaman King anime trailer og info – den kommer på Netflix

Der er kommet ny trailere for den nye TV-anime serie baseret på Hiroyuki Takeis Shaman King manga. Traileren afslører anime seriens åbningstemsang “Soul salvation” ned Megumi Hayashibara og afslører også to nye rollebesætningsmedlemmer og premieren for anime serien i Japan: den 1. april. Den kommer på Netflix i resten af verden “engang i 2021”, så vi ender nok med at skulle vente noget længere – men vi får den!

Japansk trailer

Engelsk trailer

Illustration

Kilder

To Your Eternity anime seriens tema sang synges af Hikaru Utada

Den officielle webside for TV-anime serien baseret på Yoshitoki Ōima’s To Your Eternity (Fumetsu no Anata e) manga afslørede tirsdag, at Hikaru Utada bidrager med sin nye sang “PINK BLOOD” som anime seriens åbningstema. Dette er første gang, at kunstneren bidrager med en temasang til en tv-anime.

Anime serien var oprindeligt planlagt til premiere i oktober sidste år, men blev forsinket til april 2021 på grund af at anime seriens produktionsplan var stærkt påvirket af den nye coronavirus sygdom (COVID-19).

Serien bliver på 20 episoder. Crunchyroll vil streame anime serien.

Kilde

Way of the Househusband anime trailer

Netflix begyndte at streame en engelsk undertekstet trailer til anime-serien baseret på Kousuke Oonos manga The Way of the Househusband (Gokushufudō) manga tirsdag. Traileren afslører to nye rollebesætningsmedlemmer til anime serien såvel som den 8. april verdensomspændende premiere på Netflix.

Trailer

Illustration

Kilder

Welcome to Demon School, Iruma-kun anime sæson 2 trailer og info

NHK meddelte mandag, at den anden anime sæson baseret på Osamu Nishis Mairimashita! Iruma-kun manga får premiere den 17. april.
Hjemmesiden afslørede også, at DA PUMP vil udføre den indledende temasang “No! No! Satisfaction!”, Og den afslørede en ny illustration:

Kilder

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

X