Light novel

Ascendance of a Bookworm light novels nærmer sig den afsluttende del

Mipon havdefor nylig et interview med Miya Kazuki, forfatteren til Ascendance of a Bookworm light novel serien for at fejre udgivelsen af den tredje sæson af animeen dette forår. I interviewet blev Kazuki-sensei spurgt, hvor meget mere der er tilbage at fortælle i den lette novel udgaven, da webromanen allerede er færdig.

Ifølge Kazuki nærmer light novel udgaven af serien sin sidste historiebue, og hun er også i gang med at skrive del 5: bind 9. Desuden vurderede hun, at det endelige bind højst sandsynligt ville blive bind 12 af femte del.

Kazuki-sensei nævnte også i interviewet at hun planlægger at skrive en helt ny historie efter at have afsluttet spin-off-versionen af Ascendance of a Bookworm om en ung ærkeadel og studerende fra Royal Academy. Det er værd at bemærke, at web-roman-versionen allerede er færdig.

Kilde

Mad

De mest populære øl i Japan ud fra 70 millioner kunder

CCC Marketing har forsøgt at finde ud at svare ved at se på købsdataene for 70 millioner øldrikkere mellem 20 og 69 år for hele 2021.

30. Budweiser (Anheuser-Busch)
29. Akiaji (Kirin Beer)
28. Clear Asahi Zeitaku Zero (Asahi Beer)
27. Orion Draft (Asahi Beer)
26. Lager (Sapporo Beer)
25. Off (Asahi Beer)
24. Mugi to Hoppu (Sapporo Beer)
23. Nodogoshi Zero (Kirin Beer)
22. Perfect Suntory Beer (Suntory)
21. Asahi Nama Beer (Asahi Beer)
20. Spring Valley Hojun (496) (Kirin Beer)
19. Kinmugi The Lager (Suntory)
18. Gold Star (Sapporo Beer)
17. Lager (Kirin Beer)
16. Kinmugi (75% less sugar) (Suntory)
15. Yebisu (Sapporo Beer)
14. Ichiban Shibori Zero Sugar (Kirin Beer)
13. Tanrei Gokujo (Kirin Beer)
12. The Rich (Asahi Beer)
11. Premium Malts (Suntory)
10. Tanrei Platinum Double (Kirin Beer)
9. Black Label (Sapporo)
8. Tanrei Green Label (Kirin Beer)
7. Ichiban Shibori (Kirin Beer)
6. Clear Asahi (Asahi Beer)
5. Hon Kirin (Kirin Beer)
4. Nodogoshi (Kirin Beer)
3. Style Free (Asahi Beer)
2. Kinmugi  (Suntory)
1. Super Dry (Asahi Beer)

Kilde

Mode

Sko inspireret af takoyaki

Takoyaki restaurant kæden Tsukiji Gindaco har lavet et par sko inspireret af deres restauranter, især sålen der ligner en takoyaki pande.

Spil

Gundam metaverse på vej

Bandai Namco gav detaljer om sin vision for et virtuelt mødested for fans af den vidtstrakte kæmpe robot-franchise. Det virtuelle rum, kaldet Side-G, vil bestå af “Colonies”, der fokuserer på forskellige aspekter af Gundam-medier, med Colonies til anime, videospil, musik og Gunpla (Gundam-plastikmodeller), samt områder, hvor fans, ved at bruge personlige avatarer (som i konceptkunsten ovenfor), kan interagere med hinanden. Anime-, spil- og musikkolonierne har alle ret indlysende applikationer, der fungerer som hubs for ting såsom videoforhåndsvisninger, e-sportsbegivenheder og virtuelle koncerter. Hvor tingene dog bliver virkelig interessante, er med Side-G’s plan om at integrere Gunpla-bygning og videospil. Bandai Namco siger, at brugere vil være i stand til at bruge et kamera til at overføre data fra Gunpla-sæt, de har bygget i den virkelige verden, til Side-G, og derefter sende dem ud i kamp med andre mobile dragter.

Kilde

One Piece Odyssey rollespil trailer

Under deres rejse bliver stråhattene, ledet af Monkey D. Luffy, suget ind af en enorm storm ude på havet. De ender med at blive adskilt fra hinanden og Thousand Sunny fuldstændig ødelagt på en mystisk ø. Besætningen begiver sig ud på en ny eventyrlig rejse fuld af vidundere i en vanvittig natur, magtfulde fjender og mærkelige møder med øboerne.

One Piece Odyssey udkommer senere i år til PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X og pc via Steam.

Kilde