Jeg har haft en travl periode på det sidste med fødselsdage i familien og besøg, så her er en lidt kortere opsamling om en bred vifte af anime.

Forår 2022

Bubble Netflix anime film trailer

Filmen er animeret af WIT Studio og får premiere på Netflix i hele verden den 28 april.

Kilder

Dragon Ball Super: Super Hero anime film ny premieredato

I midten af ​​marts blev det klart at den japanske biografudgivelse af Dragon Ball Super: Super Hero filmen, som oprindeligt var planlagt til premiere her i april, måtte udsættes på ubestemt tid på grund af cyberangrebet på Toei Animation.
Nu er en ny dato endelig blevet offentliggjort via filmens officielle Twitter-konto: Filmen kommer i biograferne i Japan den 11. juni 2022.

Kilde

Sommer 2023

One Piece Film Red teaser to

Filmen får premiere i de japanske biografer den 6 august 2022.

Kilde

Efterår 2022

Makoto Shinkais ny anime film Suzume no Tojimari trailer

Makoto Shinkai (your name., Weathering With You) første nye film i tre år, Suzume no Tojimari (direkte oversat Suzume’s Door-Locking) vil få premiere i de japanske biografer den 11. november.

Makoto Shinkais ny anime film Suzume no Tojimari trailer

Kilder

Vinter 2023

D4DJ anime serien får anden sæson kaldet D4DJ All Mix

Den officielle hjemmeside for D4DJ franchisen har annonceret at animeen får en anden sæson med titlen D4DJ All Mix, der får premiere i vinteren 2023.
Sæsonen vil byde på alle seks grupper inklusive Lyrical Lily. Mere information vil blive afsløret på et senere tidspunkt.

Kilde

Ukendt

Makoto Akuis Ao no Orchestra manga laves til TV anime serie

Manga-skaberen Makoto Akui afslørede på Twitter at hendes Ao no Orchestra (The Blue Orchestra) manga får en anime-adaption.

Beskrivelse

I efteråret på sit tredje og sidste år på mellemskolen stoppede Hajime Aono, et violin-vidunderbarn, af sine egne personlige årsager med at spille violin. Men det var også det år, hvor han lærte en pige at kende, der fortalte ham om et gymnasium med et prestigefyldt skoleorkester. Pludselig begyndte gearene i uret i Aonos liv at dreje igen. Dette er historien om et ungdomsdrama, der bringer harmonien mellem musikken og hjertet frem!

Kilde

City Hunter franchisen får ny anime film

Den officielle Twitter-konto for den klassiske City Hunter franchise annoncerede at serien får en ny film for at fejre TV anime seriens 35-års jubilæum. Kontoen begyndte at streame en trailer, som viser filmen som “kommer snart.”

Videoen afslører og viser TM Networks afsluttende temasang “Get Wild”, som er den samme som den originale anime-afslutning. Videoen bekræfter også, at Akira Kamiya vender tilbage for at spille Ryo Saeba.

Kilder

Demon Slayer anime Swordsmith Village Arc trailer

“Kimetsu no Utage: Yūkaku-hen” begivenheden for Demon Slayer animeen afslørede en ny reklamevideo til animeens kommende Swordsmith Village Arc (Katanakaji no Sato-Hen) TV anime sæson.

Kilde

In Another World With My Smartphone får anden anime sæson

Første sæson af In Another World With My Smartphone kom i 2017, men nu har den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Patora Fuyuharas In Another World With My Smartphone (Isekai wa Smartphone to Tomo ni.) light novel serie annonceret at animen får en anden sæson.

Med konkrete detaljer holdt man dog tilbage. Det vides på nuværende tidspunkt ikke, hvem der skal involveres i adaptionen og der er ingen konkret startperiode nævnt heller.

Kilder

The Unwanted Undead Adventurer light novels laves til TV anime serie

“Overlap Bunko 9th Anniversary Online Event” annoncerede at en TV anime adaption af Yū Okanos The Unwanted Undead Adventurer (Nozomanu Fushi no Bōkensha) light novel serie er i produktion.

Beskrivelse

Rentt Faina, en femogtyve-årig eventyrer, har hakket løs på monstre i et årti. Men uden det store talent til jobbet, finder Rentt sig fastlåst til at jage Slimes og Goblins efter ringe mængder mønt hver dag. Lidet ved han, alt dette er ved at ændre sig, da han støder på en tilsyneladende uopdaget sti i Labyrinth of the Moon’s Reflection.

Det, der venter ham for enden af stien, er dog hverken skat eller rigdom, men en legendarisk drage, der ikke spilder tiden og sluger ham hel! Da Rentt vågner op kort tid efter, er han ikke helt død, men heller ikke særlig levende – Han er ikke andet end en bunke knogler! Bevæbnet med intet andet end sit troværdige sværd, værktøjsbælte og uhyggelige nye udseende, tager Rentt ud på sin søgen som et nyfødt skelet for at opnå eksistentiel evolution, i håb om en dag at vende tilbage til civilisationen med en mere menneskelig form.

Vil Rentt lykkes, eller vil labyrinten fortære ham resten af hans udød…?

Kilde

Kategoriseret i: