Siden jeg sidst skrev om køb i starten af marts har jeg fået købt en god stak mangaer mere, jeg kan ikke komme udenom at jeg elsker mediet.


Der var igen kommet lidt flere bøger i serier jeg samler på hos Faraos i Odense.

  • The Great Jahy Will Not Be Defeated bog 2
  • Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro bog 9
  • Overlord bog 14

Mere Nagatoro og så udkom andet bind med Jahys (mis)eventyr endelig, hun er nu sød på sin egen måde.

Jeg har købt lidt mere på iBooks, igen fordi det var så meget lettere og billigere at købe ved siden af i forhold til at skulle forbi Fantask. Jeg havde igen overvejet at købe dem i flere år tid fysisk, men til den lave pris var der ikke så megen overvejelser om at købe dem digital.

Der er tale om KonoSuba mangaer, alle fem bøger af dens spinoff om Megumin og Yunyuns tid i Crimson landsbyen (KonoSuba: An Explosion on this Wonderful World!) og så de første 10 (af 17) bind af KonoSubas manga udgave (samme titel som den oprindelige light novel udgave, KonoSuba: God’s Blessing on this Wonderful World!).

Jeg må indrømme at medens KonoSuba mangaen er sjov og underholder så fangede Megumins historie mig mere.


Samlet er det en 18 bind jeg har tillagt mig den sidste knapt halvanden måned, godt de fleste af dem (de 15 KonoSuba bøger) er digitale for der er ikke ret megen plads til flere bøger i det rum vi har vores manga i.
Jeg har til gengæld også fået læst alle 15 KonoSuba bøger, jeg ender nok med at tillægge mig resten af serien og gøre den færdig inden foråret er ovre. Det er rart at læse manga igen, en af de ting der fik mig til at reflektere over hjemmesiden her og hvad jeg bruger min fri “hobby” tid til, jeg har i mange år været ved at glemme glæden ved selv at se anime (som jeg også har fået gjort meget mere på det sidste, men mere om det i et andet blog indlæg på et tidspunkt) og læse manga. Det skete fordi jeg var så opsat på at dele nyheder, som jeg begyndte på fordi mange danskere ikke havde let ved at finde informationen, men det er blevet meget lettere med flere kilder og sociale netværk der let bringer ting i fokus, så jeg vil skalere det ned til fordel for selv at nyde grunden til sidens eksistens: Glæden ved anime og manga.


Jeg har fået taget billeder af den lovede anden Laid-Back Camp figur af Nadeshiko, men jeg har endnu ikke fået skrevet om den som jeg gjorde om Rin-chan.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,