Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Mangaer købt i starten af marts

Mangaer købt første marts

Den første marts købte jeg lidt fysiske mangaer, som set herover, det er rart man igen kan købe mindre main stream tegneserier i Odense.

  • Bakemonogatari bog 12
  • Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro bog 9
  • Overlord bog 14

Det er alle gode serier, på hver deres måde, Nagotoro nok mest kontroversiel, men det er blevet noget mere tam med tiden, så det er godt at komme videre med dem.

Derudover har jeg købt de fem bind der indtil videre er ude af Kaiju Girl Caramelise på iBooks, simpelthen fordi den var svær at stå for til 35kr/bog mod 119kr per bog hos Fantask. Jeg havde overvejet at købe den i nogen tid fysisk, men til den lave pris kunne jeg ikke lade være med at købe den digital.

Kaiju Girl Caramelise

Det er en rigtig sød serie der fænger ret godt omend den er ret simpel. Klart værd at læse, kan være jeg skriver lidt om den når jeg er igennem mere end det første par bøger af den.


For lidt tid siden fik jeg også den lovede anden Laid-Back Camp figur af Nadeshiko, der kommer snart et kort skriv om den ligesom med Rin-chan.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Blog

Jeg har været syg den seneste tid med fire dage med over 38 i temperatur, så jeg har ikke haft energi til siden her...

Blog

Jeg var for tidligt ude med at proklamere mig rask, jeg har stadig dårlig mave og nu har det spredt sig til hele familien....

Blog

Syg

Jeg har desværre været så syg de sidste dage at jeg ikke har haft overskud til at få lagt ting op her, men nu...

Blog

あけましておめでとう/ Godt nytår!